Momir Lukovac
Momir Lukovac. Foto: Grand

Ovogodišnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Momir Lukovac, koji je pre dve večeri izvršio samoubistvo u 24. godini, hvalio se prijateljima da će na leto prirediti venčanje i svadbeno veselje sa svojom verenicom, saznaje Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Ovogodišnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Momir Lukovac, preminuo je preksinoć u 24. godini. Prema policijskom izveštaju, pevač je izvršio samoubistvo očevim pištoljem u stanu svoje verenice, a istraga je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Razlozi tragedije još uvek nisu zvanično poznati, a nagađa se da ima veze sa njegovom verenicom.

Kako Nova.rs saznaje, pevač je na leto planirao venčanje i svadbeno veselje sa svojom partnerkom, ali to, nažalost, nije doživeo.

Momir Lukovac
Momir Lukovac Foto: Z.K. Munja/Zvezde Granda

„Lukovac je poslednjih mesec dana pričao da će se oženiti tokom leta. Planirao je da se venča sa verenicom i da priredi proslavu, u skladu sa aktuelnim merama usled koronavirusa. Nije poznato da li je zakazivao nešto tim povodom, ali zna se da je planirao i da mu je to bio cilj“, govori naš izvor i dodaje da je na svadbeno veselje imao u planu da pozove kolege koje su se takmičile s njim u popularnom šou programu, čiji je osnivač Saša Popović.

„Bio je dobar sa mnogim pevačima. Muzikom se bavio od malena i svi su ga znali u Podgorici i okolini. Kroz razna takmičenja,  manifestacije i radom u ugostiteljskim objektima upoznavao je ljude i stvarao kontakte. Na svadbu je planirao da zove ovogodišnje takmičare ‘Zvezde Granda’: Isaka Šabanovića, Krstinju Todorović, Cecu Bulatović i druge. Sa njima je bio privatno dobar i imao je želju da mu zapevaju na svadbi“, rekao je naš izvor.

Podsetimo, Momir Lukovac pre dve večeri izvršio je samoubistvo. Javnosti je poznat po učešću u „Zvezdama Granda“, a najviše po poslednjem nastupu koji je na JUtjub objavljen 30. januara ove godine.

Mentor mu je bio muzički direktor „Grand“ produkcije Aleksandar Milić Mili, koji je juče za Nova.rs izrazio veliko žaljenje za njim.

PROČITAJTE JOŠ

„Jako sam potresen odlaskom mladog Momira Lukovca. Ovo su vremena kada tragedije dolaze iznenada, bolno, nepravedno, i to samo dva dana nakon što nas je napustio direktor fotografije Neša Mišković. U svoje ime i u ime svih zaposlenih u „Grandu“, najiskrenije saučešće njegovoj porodici i prijateljima“, rekao je Akeksandar Milić.

SOS LINIJE ZA POMOĆ I PODRŠKU OSOBAMA SA MENTALNIM TEŠKOĆAMA:

Nacionalna SOS linije za prevenciju samoubistva 011/7777 000

Nacionalna linija za psihosocijalnu pomoć tokom epidemije 0800 309 309

SOS linija Centra Srce 0800 300 303 dostupna od 14-23h

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.