Bela Hadid
Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Juče je obeležen međunarodni dan lezbejske vidljivosti. Tim povodom, podsećamo vas na slavne dame koje su svojevremeno bile u istopolnim aferama. Neke od njih su se izjasnile kao lezbejke ili biseksualke, a neke su jednostavno želele da eksperimentišu.

„Ljubav je već dovoljno komplikovana a zamislite još kada se pomešaju osećanja prema istom polu. Komplikovano je jedino zbog reakcije drugih, seksualnost je inače prirodna i jednostavna. Kada se zaljubiš u nekoga onda ga voliš onakav kakav je, pa bio i istog pola“, rekla je svojevremeno Niki Svift.

PROČITAJTE JOŠ

Demi Lovato je tek nedavno službeno izjavila da voli osobe i istog, ali i različitog pola, a svojevremeno se zabavljala sa Rubi Rouz. U jednom obrisanom postu na Instagramu, Rose je napisala – „Ja onaj tip osobe koja je sa Demi spavala s tim da nije prodavala njene gole fotografije, pa pobegla.“

Pink je udata za Kareja Harta već godinama, ali pre nego što su se venčali, priznala je da je bila „divlja klinka“ i da je eksperimentisala sa raznim stvarima. Jednom prilikom je otkrila da su ona i glumica Kristana Loken imale kratku, ali vruću i burnu romansu.

„Poljubila me je i pokušala je da dominira, a ja ne želim da budem potčinjena nikome“, rekla je Pink.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

Bela Hadid, navodno je bila u vezi sa Stelom Maksvel. Na jednoj zabavi u Londonu 2015. godine, ova dva Viktorijina anđela „ozvaničile su svoju vezu“ pred gostima.

„Sedele su u stolu u ćošku, sve vreme su se gledale, a u nekom trenutku su krenule i strasno da se ljube“, rekao je izvor tada za britanske medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stella! (@stellamaxwell)

U aprilu 2014. godine, Kameron Dijaz je za Glamora UK rekla – „Sve žene su u nekom trenutku seksualno privukle drugu ženu.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.