Poznate dame koje su odbile da idu pod nož

Podeli:
Mirjana Karanovic, Natasa Ninkovic i Nina Badric
Foto:Vesna Lalić/Nova.r/E-Stock/Ivan Dobričić/Goran Srdanov

Mladalački izgled i tendencija da javne ličnosti što duže ostanu zategnute i prilagođene društvenom standardu lepote, jesu nešto što je postala svakodnevica na javnoj sceni. Iako zvezde iz holivuda često pribegavaju estestskim zahvatima, pojedine dame sa javne scene još uvek neguju trend prirodnog izgleda.

Mnoge poznate glumice vode zdrav način života i u poznim godinama. Neke od dama sa javne scene. kako iz sveta muzike, ali i filma, vode računa o svom fizičkom izgledu – bez odlaska kod plastičara. Mnoge od njih možemo videti na društvenim mrežama kako treniraju i zdravo se hrane, stoga nije ni čudno što dobro izgledaju.

PROČITAJTE JOŠ

Izgled ovih dama jeste pravi pokazatelj kako pravilna ishrana, redovna fizička aktivnost, kao i dovoljno sna, može biti tajni recept njihovog zdravog i mladalačkog izgleda.

Glumac Mirjana Karanović koristi svaku priliku da istrenira, ali i da podeli sa pratiocima kako izgleda njen trening. Život svake glumice podrazumeva fizičku spremnost, zdravu ishranu i dovoljno sna radi bolje koncentracije, a samim tim, za život je neophodno da postoji ujednačen ritam i disciplina.

Na osnovu objava Mirjane Karanović na društvenim mrežama, jasno se može videti da je ona odabrala svoj način održavanja večne mladosti, ali i discipline koja joj pomaže da bude u formi.

Nina Badrić, hrvatska pevačica, pleni svojim šarmom, ali i zategnutim telom. Tajna njenog dobrog fizičkog izgleda jesu naporni treninzi. Kako za sebe kaže, ona je „spartanski tip“.

Pevačica najviše voli duge šetnje koje njenu linijom održavaju vitkijom. Ishrana joj se bazira na ribi, povrću i žitaricama. Takođe unosti dosta vode u oraganizam.

Lice održava kremom brenda čije je odnedavno zaštitino lice. Nina nema ništa protiv estetske hirurgije, ali do sada nije imala nijedan zahvat.

Nataša Ninković važi za glumicu prirodnog izgleda koja je uvek nosila glamur u držanju i stavu.

Privatno je često nasmejana, ali zbog prirode uloga koje je tumačila gledaoci nisu imali prilike to da vide.

Često su njenu lepotu poredili sa izgledom Monike Beluči.

Tajna njenog izgleda jeste u redovnim tretmanima za lice i negu tela, ali nije radila nijedan zahvat do sada na sebi.

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar