Poznata reperka: Svedok sam nasilnog ponašanja Britninog oca

Podeli:
Foto: EPA/NINA PROMMER

Reperka Iggy Azalea tvrdi da je svedočila tome da se Džejmi Spirs nasilno ponašao prema ćerki Britni Spirs, piše Page Six.

PROČITAJTE JOŠ

Iggy kaže da Britni ne preteruje i ne laže što se tiče očeve kontrole nad njom. Njih dve su zajedno radile na pesmi „Pretty Girls“, kada je Azalea, kako kaže, primetila strašno Džejmijevo ponašanje prema Britni.

„Osnovna ljudska pristojnost je barem uklanjanje osobe za koju Britni kaže da je nasilna. To treba da bude ilegalno. Za vreme dok smo radile zajedno, 2015. godine, lično sam svedočila ponašanju koje je Britni detaljno opisala prošle nedelje. Samo želim da je podržim i kažem svetu da ne preteruje i ne laže“, kaže reperka za Page Six.

„Videla sam da joj ograničava sve, čak i najbizarnije i trivijalne stvari poput toga koliko gaziranih pića sme da popije. Zašto je to uopšte potrebno“, upitala je.

Prisetila se kako ju je Džejmi pre nastupa nje i Britni na Billboard Music Awards prisilio da potpiše ugovor o neotkrivanju podataka ili joj inače neće dopustiti da nastupi.

„Način na koji je tražio da potpišem ugovor zvučao je slično taktikama o kojima je Britni govorila prošle nedelje“, kaže Iggy.

Reperka smatra da Britni ne sme da bude prisiljena na suživot s ocem Džejmijem, kad je jasno dala do znanja da utiče na njeno mentalno zdravlje.

„To uopšte nije u redu“, zaključila je.

Podsetimo, nedavno je sudija Brenda Peni odbila zahtev Britni Spirs da se Džejmi Spirs ukloni s mesta njenog staratelja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar