Poruka Milene Radulović svim ženama na 8. mart

Showbiz 08. mar. 202112:23 > 12:26
Podeli:
Milena Radulović Foto: E- Stock/Aleksandar Nalbantjan

Glumica Milena Radulović, koja je svog učitelja glume Miku Aleksića optužila za silovanje i seksualno uznemiravanje i time podstakla i druge žrtve pomenutog profesora da istupe, oglasila se na Instagramu povodom Dana žena, uz citat Roze Luksemburg, usput dodavši i svoju poruku upućenu svim ženama.

“Revolucija će se već sutra ‘sa zveketom ponovo uspraviti’ i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću“, napisala je Milena potpisavši Luksemburg, a potom dodala:

PROČITAJTE JOŠ

„U društvu u kom žena prva ustane protiv žene, kô što se u našem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i ‘roditi’ svet, u kom će naše ćerke biti jedna drugoj sestre. Sama sam osetila, nedavno, da kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam“, napisala je Milena uz emotikon srca.

Podsetimo, Aleksić se tereti da je od 2012-2020. godine u prostorijama te škole seksualno napastvovao najmanje osam svojih učenica. Lavinu prijava pokrenula je glumica Milena Radulović koja je prva progovorila o njegovom zlostavljanju, a kasnije su joj se pridružile i druge žrtve.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar