Poslednji koncert Rajka Dujmića bio je u karantinu

Showbiz 04. avg. 202015:25 > 15:53
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Croatia Records

Hrvatski muzičar Rajko Dujmić preminuo je danas u 66. godini od posledica teške saobraćajne nesreće koju je doživeo prošle srede. On se nakon teške saobraćajke nedelju dana borio za život, a danas je tu bitku izgubio u Jedinici intenzivne nege na Sušaku.

PROČITAJTE JOŠ

Rajko Dujmić bio je frontmen grupe Novi fosili, a poslednji koncert koji je održao u maju ove godine bio je u karantinu.

Naime, slavni muzičari jugoslovenske pop-rok scene, Rajko Dujmić, Alen Islamović, Jurica Pađen i Vlado Kalember, uz bubnjara Slavka Pintarića Pištu, održali su onlajn koncert pod nazivom „Četiri asa“ zasviravši iz svojih domova.

Mini koncert od 19 minuta započeli su Dujmićevim hitom, koji je i jedan od najvećih hitova Novih fosila – „Za dobra, stara vremena“, nastavili su u znaku „Bijelog dugmeta“ pesmom „Ružica si bila“, pa Kalemberova „Ana“ po kojoj su se prepoznavala „Srebrna krila“ i „Digni me visoko“ grupe „Aerodrom“. Za kraj su ostavili Pintarićev singl „Na modrom nebu iznad Zagreba“ iz kasnije faze rada „Srebrnih krila“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar