Posle spota „Hejt, Sloveni“, Severina traži hejt komentare

Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Severina se još jednom oglasila povodom spota "Hejt Sloveni", koji je ovih dana izazvao mnoštvo reakcija u čitavom regionu. Ona je na društvenim mrežama podelila gostovanje autora spota Predraga Ličine u emisiji "Probudi se", jutarnjem programu televizije Nova S.

„Evo ga, mozak koji je smislio Hejt sLOVEni. Inače strastveni navijač Liverpula i sakupljač ploča, lutkica i heklanih miljea – Predrag Ličina“, napisala je Severina pa citirala Ličininu izjavu.

Evo ga, mozak koji je smislio ‘Hejt sLOVEni’. Inače strastveni navijač Liverpoola i sakupljač ploča, lutkica i heklanih…

Posted by Severina on Monday, April 12, 2021

PROČITAJTE JOŠ

„Užasno mi je zanimljivo da čitam hejterske komentare na ovaj Hejt, sLOVEni spot… Tri sam za sada izdvojio; jedan je hrvatski, jedan je srpski i jedan je bošnjački. Hrvatski kaže da je ova cela kampanja zapravo prikrivena… Kao, jugokomunistički lobi ju je lansirao da ponovo udruži tri naroda… Onda ima jedan genijalan sa srpske strane, koji kaže – vidite vi kako Hrvaticu i muslimanku igraju dve lepe žene, a Srbina igra mesar s bradom i sa satarom… I jedan s bošnjačke strane je genijalan, taj već ide stvarno u teoriju zavere, a kaže – vidite o čemu se zapravo radi u ovom spotu – znači, muslimanka i Srbin se međusobno izvređaju, muslimanka i Hrvatica se međusobno izvređaju, a nikada se ne izvređaju međusobno Srbin i Hrvatica, baš zato što su zapravo Srbi i Hrvati hteli da unište muslimanski narod u Bosni“, rekao je on.

Zatim je od pratilaca zatražila da napišu još neke hejterske komentare.

„Pošto ovaj strastveni navijač Liverpula i sakupljač ploča, lutkica i heklanih miljea ima vremena i za pisanje fanzina, pa skuplja top 20 hejterskih komentara, tražimo još 17… Molim vas, usrećite ga“, poručila je Severina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Spot u danu pogledalo dva miliona ljudi

Spot „Hejt Sloveni“, u kom se pojavljuju Severina, Goran Bogdan i srpska glumica Hristina Popović u samo jednom danu od objave pogledalo je više od dva miliona ljudi.

Video koji je deo kampanje protiv govora mržnje, a koju je pokrenuo magazin „Buka“ iz Banjaluke, našao se u trendingu na više platformi.

„Nit vodilja kampanje je pozdrav Hej, Sloveni, koji smo prekrstili u HEJT, SLOVEni, jer je mržnja, izgleda, postala najnormalnija stvar, kao i ‘dobar dan’. Video pokazuje koliko smo oguglali na govor mržnje, a znamo koliko je to opasno i kakve sve zastrašujuće posledice može imati“, rekao je glavni i odgovorni urednik „Buke“, Aleksandar Trifunović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar