Porodice bolesnih zadrugara: S Pinka neće ni da nam se jave

Showbiz 18. jun. 202020:30 > 23:16
Podeli:
Foto: Vesna Lalić

Otkako se nekoliko učesnika "Zadruge" požalilo na zdravstvene tegobe, na koje produkcija, po svemu sudeći, ne reaguje, njihove porodice su zabrinute za stanje svojih najmilijih. Dok rijaliti takmičari poput Tare Simov, Baneta Čolaka, Gagija Đoganija, Mensura Ajdarpašića i Matije Matijevića, danima imaju temperaturu, u Šimanovcima se, očigledno, zataškava da je zavladao virus.

Nakon što smo ovim povodom u više navrata pokušali da dobijemo odgovor s Pinka, i porodice učesnika, koji se žale da su bolesni, potvrdile su da produkcija ćute o tome.

PROČITAJTE JOŠ

Majka Baneta Čolaka Jasmina za portal Nova.rs se požalila da je više puta pokušavala da dobije produkciju TV Pink, ali niko joj nije odgovarao na pozive i poruke.

„Znam da je Banetu u utorak na sredu pozlilo. Bilo mu je jako loše, bio je pod temperaturom. Nije mogao da izdrži emisiju, napustio je na pola i otišao. On je potrčko, pa je u izolaciji. Pošto sam inače veliki paničar, pogotovo kada je moje dete u pitanju, jako sam se uplašila. Odmah sam pozvala produkciju, ali niko mi se nije javio. Bila sam uporna sa pozivima i porukama, ali ništa od toga.  Mnogi su to veče bili bolesni. Ja sam odmah pomislila da je koronavirus u pitanju čim se Bane razboleo“, rekla je za naš portal majka učesnika koji se poslednjih dana žalio da se loše oseća.

I brat Gagija Đoganija je veoma zabrinut.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam znao da je Gagi bolestan jer uopšte ne gledam „Zadrugu“. To je strašno ako je tako, zabrinut sam za njega. Niti me je iko kontaktirao iz produkcije, niti sam ja zvao. Šta ima da ih zovem kad znam da mi se neće javiti. Godinama mi se niko tamo ne javlja“, tvrdi Đole Đogani.

Nakon što su iz produkcije prestali da se javljaju i na naše pozive i poruke, epidemiolog Zoran Radovanović, komentarišući trenutno stanje u „Zadruzi“, gde se u poslednja dva dana pojavilo više slučajeva simptoma visoke temperature kod učesnika rijalitija, apelovao je na vlast i struku da hitno reaguju zbog bolesnih u Šimanovcima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar