Foto:Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša saopštila je danas da se razvodi od fudbalera Duška Tošića nakon 14 godina braka. Domaća javnost bila je šokirana optužbama koje su usledile za Božić u njihovom porodičnom tomu.

Karleuša je ove godine za Božić, 7. januara, prijavila Duška Tošića za porodično nasilje. On ju je navodno ošamario, a potom i pljunuo, zbog čega je u dom Karleuša – Tošić stigla i policijska patrola.

Fudbaler je nakon toga dobio zabranu prilaska pevačici u roku od mesec dana.

Karleuša je kasnije demantovala ove navode, tvrdila da je u njihovom braku sve u redu.

Danas je saopštila vesti o razvodu.

„Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. O ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima što je nešto na šta sam navikla… pa navalite“, napisala je Karleuša na Instagramu.

„Preživel sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisala laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem“, dodala je ona.

BONUS VIDEO: Top 5 najskandaloznijih izdanja Jelene Karleuše

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.