„Počela sam da pijem sa 12 godina“: Nikada objavljen audio snimak Ejmi Vajnhaus

Showbiz 23. jul. 202111:45
Podeli:
Foto:EPA/STEFFEN SCHMIDT

U najnovijem, nikada do sada objavljenom audio zapisu, legendardna Ejmi Vajnhaus priznala je da je imala problema sa alkoholom još od svoje dvanaeste godine. Audio snima je objavio britanski "The Sun".

„Obožavam viski. Jednostavno obžavam viski. Pijem ga već osam godina, gotovo svakog dana. Znate onaj osećaj kada ste klinka i želite da budete malo pijaniji od svih ostalih? E, onda pijete viski“, govori Ejmi na snimku.

PROČITAJE JOŠ

„The Sun“ je objavio video povodom deset godina od njene smrti. Ejmi je preminula 23. jula 2011. godine, a prema zvaničnim nalazima, zbog trovanja alkoholom.

Video je, kako je ispričao njen otac Mič u intervjuu za pomenuti medij, nastao kada je Ejmi imala dvadeset godina, neposredno pre nego je objavila svoj debi album.

„Voleo bih da Ejmi pamtimo po njenim uspesima, a ne samo po alkoholu, drogi i problematičnim vezama. Ona je bila mnogo više od toga“, rekao je otac legendarne pevačice.

On je u intervjuu takođe izjavio da je Ejmi imala „snažan karakter“, uprkos činjenici što je na kraju umrla od svojih poroka.

„Nije istina da porodica nije pokušavala da joj pomogne. Mi smo uradili sve što smo mogli, uključujući i njene prijatelje i njen menadžment, ali znate, ona je bila odrasla devojka. Imala je dvadeset sedam godina, živela je sa svojim partnerom i bila je bogata. Nije bilo lako kontrolisati je“, rekao je njen otac u intervjuu.

Mič, njen otac, i Dženis, njena majka, napravili su nakon Ejmine smrti neprofitnu fondaciju koja nosi njeno ime, a koja pomaže deci i mladim ženama da nauče o problemima koje adikcija nosi sa sobom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar