Mahir Mulalić, pobednik takmičenja Zvezda granda, automobil
Foto: Z. K. Munja/Promo

"Nedostatak ideja je jedini problem u kuhinji koliko znam, ali naše domaćice su zlata vredne i treba im pomagati u svakom slučaju", rekao je Mahir Mulalić, koji zbog brojnih obaveza jedva postiže i da se nahrani.

PROČITAJTE JOŠ

Pobednik prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Mahir Mulalić, nema mnogo vremena za opuštanje jer je preokupiran poslovnim obavezama. Otkako je trijumfovao u najgledanijem šou programu, život mu se totalno preokrenuo. Mada, on se ni ne žali. Naprotiv, uživa u stečenoj slavi, a ujedno se trudi da ostane prizeman i ne menja se.

Međutim, kada uhvati slobodnog vremena, Mahir voli da eksperimentiše u kuhinji, iako kaže da i nije baš sjajan kuvar. U razgovoru za Nova.rs pevač je ispričao kako se hrani s obzirom na to da vodi veoma brz život.

„U kuhinji se snalazim onoliko koliko mi zaista treba, mada volim da eksperimentišem sa nekim začinima kad imam vremena da se zabavim. Ne provodim često vreme za šporetom jer u poslednje vreme dosta jedem napolju, stalno sam u pokretu. Donekle mi to i smeta jer jedem ono što i ne bih baš voleo u tom trenutku“, rekao je Mahir i otkrio koje je jelo prvo spremio.

„Ne znam kako je domaćicama, ako uživaju onda im i nije teško. Nedostatak ideja je jedini problem u kuhinji koliko znam, ali naše domaćice su zlata vredne i treba im pomagati u svakom slučaju. Ja se u poslednje vreme hranim svim i svačim, ali šta zbilja volim da jedem to je domaća hrana“, rekao je pobednik „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO:

Ceca o žiriranju u najgledanijem muzičkom šou programu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)