Bojana Barjaktarević
Bojana Barjaktarević Foto: Z.K. Munja/Promo/Nikad nije kasno

Trostruka pobednica prošle sezone muzičkog šou programa "Nikad Nije Kasno", Bojana Barjaktarević, nakon borbe sa kancerom nastavila je da živi punim plućima.

Iako je publici poznata od ranije dok je bila u grupi „Bon Ami“, nakon pobede u takmičenju postala je jedna od najtraženijih pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam emotivan tip. Vrlo sam emotivna, rak u horoskopu, mene rasplače sitnica. Pogotovo neke drame i laka sam na suzu, slaba sam na decu, na životinje, veliki sam osetljivac i mnoge teške teme me pogode ne mogu da shvatim da postoje takvi ljudi na ovom svetu- iskrena je bila ona nedavno u emisiji „Grand Magazin“ i dodala kako mnogi ne vide njenu osetljivu stranu.

„Svi mi kažu da imam oštru spoljašnjost, ali ja sam jedna velika beba pozitivac. Imam blagu narav, ali znam da budem nezgodna kad treba“, objasnila je Bojana.

Ona je istakla da su je nedaće koje su je zadesile u životu mnogo naučile, i da ljudima ne uzima za zlo kada nemaju lepe reči za nju.

„Sklona sam praštanju i kada me neko uvredi i povredi ja oprostim, ali ako neko baš pretera onda je kraj“, zaključuje Bojana.

BONUS VIDEO: Lena Čolak: Prija mi druženje sa glumcima, sličnog smo senzibiliteta

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar