Podeli
Foto:Nova S

Dobro uigrana trojka, Mićko Ljubičić, Voja Žanetić i Draža Petrović, autori i voditelji humorističke emisije "PLjiŽ" i ovog puta su gledaocima Nova S televizije priredili puno zabave i smeha govoreći na svojstven način o raznim temama.

Oni su se na samom početku dotakli nedavno održanih izbora.

“Vidite, iz Brisela stižu uglavnom čestitke i neke omanje zabrinutosti, ali ništa bitno, vezano za tako mala jednopartijska skupštinica, nije to ništa strašno.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, i te kako su čini mi se gore u Briselu zainteresovani da čuju kako to predsednik izvodi te mađioničarske trikove, mislim da bi jako voleli da čuju kako u samo dva sata okupiš i nateraš između šest i osam na biračka mesta 600.000 glasača, to je ozbiljan trik. Onda recimo, kako on to radi to sprdanje ustava na očigled svih godinama, a koristi ga i poziva se na njega samo onda kad njemu to odgovara. Pa onda, kako zvučati ubedljivo kad za sve ono što i ne nameravaš da uradiš kažeš da će sve biti završeno za dve, najviše dve i po godine, kako tako savršeno koristi sve najgore osobine prethodne vlasti, samo ih unapredi, je li tako, u onom retrogradnom smislu ih unapredi, i primeni ih u procesu pravljenja apsolutističke svoje vlasti. I na kraju, kako uspeva da pod svojom kontrolom zadrži baš sve nacionalne medije i da svakog dana na njima provede po nekoliko sati, nekad čak i u isto vreme. Ovo su akti ozbiljnog mađioničara”, izdeklamovao je Mićko.

Zatim je Draža prognozirao za šta su u budućoj Vladi mogli da posluže opozicioni političari koji su ostali ispod cenzusa, dok je Voja raspravu o izbornim rezultatitma proširio jednom vešću iz sveta.

Inače, novu, petu sezonu emisije PLJIŽ gledaoci mogu pratiti svakog četvrtka u 21h na televiziji NOVA S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.