Pliva s delfinima, večera na pustom ostrvu: Detalji Cecinog odmora na Maldivima

Showbiz 27. jan. 202211:11
Podeli:
Grand
Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pozirala je u kupaćem, sunčajući se na plaži na Maldivima gde trenutno odmara. Pevačica je smeštena u najvećem apartmanu na vodi, a navodno ima i poslugu koja joj je na raspologanju tokom 24 sata.

Ceca trenutno uživa na egzotičnim Maldivima, odakle je objavila niz fotografija u kupaćem kostimu. Ceca je pozirala u minijaturnom zelenom kupaćem kostimu i pokazala izvajano telo.

PROČITAJTE JOŠ

„Što je danas lep i sunčan dan! Maldivi – raj na zemlji i putovanje bez brige“, napisala je u opisu Ceca.

Kako navode domaći mediji bliski sa pevačicom, ona dane provodi sunčajući se i odmarajući. Navodno ima poslugu koja joj je dostupna 24 sata, a njen dolazak je bio najavljen ranije.

Pevačica navodno nije imala nikakvih specijalnih zahteva, osim da u vili u kojoj boravi ima mnogo vode i voća.

Ovo je njen prvi put na Maldivima.

Ceca tokom narednih dana, kako tvrdi izvor blizak pevačici, planira da ide na ronjenje sa delfinima, a imaće organizovanu i večeru na pustom ostrvu - večera na pustom ostrvu je baš takva kako se i zove jer je koncept da gost bukvalno može da bude sam na čitavom ostrvu. Na balkonu koji je nemenjen za potpuni relaks su ležaljke iz kojih se ulazi u bazen koji se nalazi iznad nivoa vode, pa pevačica može direktno da uskoči u okean.

BONUS VIDEO: Mili: Niko neće biti tandem kao Ceca i ja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar