Ceca na Maldivima, Elena Kitić u Dominikani: Gde estrada letuje u januaru

Showbiz 26. jan. 202222:10 > 23:00
Podeli:
Jelisaveta Orašanin, Ammar Mešić i Elena Kitić Foto:Screenahot/Instagram/jagodenamagli/ammarsadvam/elenakitic

Iako smo u Beogradu i ostatku Srbije, manje - više, okovani snegom i ledom, domaće javne ličnosti preskočile su naredno godišnje doba, otputovale u toplije krajeve, i sada nam putem društvenih mreža u kupaćim kostitima šalju tople čestitke sa osunčanih Maldiva, iz Dubaija, ili sa Zanzibara.

Glumica Jelisaveta Orašanin poslednjih desetak dana uživa na Maldivima, odakle je gotovo redovno objavljivala fotografije u kupaćem sa plaže. U nizu svojih serijal fotki, Jelisaveta je pokazala svojim pratiocima da Maldivi izgledaju baš kao sa razglednice. Objavila je nekoliko fotografija prozirno plavog mora, ali je i pokazala da uživa u zalascima Sunca sa časom vina u ruci.

Pevačica Jelena Karleuša takođe je prošlog vikenda otputovala u Dubai, koji je inače njena česta destinacija tokom proteklih par godina. Iako je tamo otišla zbog nastupa koji je održala tokom vikenda u jednom tamošnjem klubu, vreme je iskoristila i da se odmori, zajedno sa svojim menadžerom i prijateljem Zoranom Birtaševićem, ali i sa ćerkama Atinom i Nikom.

Karleuša je na Instagramu objavila nekoliko izazovnih fotografija u kupaćem, ali i fotografije i snimke sa svojih nastupa.

Njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović juče je na Instagramu objavila nekoliko storija na kojima se vidi da je takođe otputovala u toplije krajeve, ali ona na Maldive.

U trenutku pisanja ovog teksta, Ceca je objavila tek par video snimaka svoje terase i luksuzne vile u kojoj se nalazi na Maldivima. Akcenat je stavila na boju mora i neverovatno toplo vreme.

Glumac Ammar Mešić Novu godinu i božićne praznike takođe je dočekao u toplijim krajevima - na Zanzibaru, gde je bio oko petnestak dana sa svojim prijateljima.

Ammar je vreme tamo iskoristio i da pokaže svojim pratiocima lepote Zanzibara i tamošnjeg lokalnog stanovništva, te je gotovo svakodnevno objavljivao gomilu storija u kojima je objašnjavao šta radi, gde ide i šta je novo otkrio.

Golišave fotografije sa plaže takođe nisu izostale.

Elena Kitić, jedna od najpopularnijih mladih pevačica koja ne voli da se eksponira u medijima, uživa na Dominikanskoj Republici. Elena je inače ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, a ova porodica tamo ima luksuzni stan u kojem Elena zapravo i živi. S vremena na vreme objavljuje fotografije na Instagramu, a poznato je i to da Marta provodi oko šest meseci godišnje sa ćerkom tamo.

BONUS VIDEO: Podcast "Snaga Uma" - Božo Prelević

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar