Barak Obama
Barak Obama Foto: Lcpl. Aaron S. Patterson / Zuma Press / Profimedia

Bivši američki predsednik Barak Obama izabrao je za svoju letnju muzičku listu 2020. godine, između ostalih, Bili Ajliš, Bijonse i Frenka Oušena.

On je na društvenim mrežama objavio ne samo svoje omiljene pesme za ovo leto, već i zvezde koje će ove sedmice nastupiti na konvenciji demokrata, piše Bang Showbiz.

„U prethodnih nekoliko meseci, proveo sam mnogo vremena slušajući muziku sa svojom porodicom. Hteo bih da podelim sa vama neke moje omiljene numere za ovo leto, među kojima su i muzičari koji će nastupiti na demokratskoj konvenciji ove sedmice. Kao i uvek, u pitanju je mešavina žanrova koji putuju kroz različite epohe. Mislim da ovde ima nešto za svakoga – nadam se da ćete uživati“, tvitovao je 44. američki predsednik i prvi Afroamerikanac koji je došao na čelo SAD.

Prema Obami, neki od onih koji će nastupiti na demokratskoj konvenciji su i Common (Forever Begins), The Chicks (Gaslighter), Bili Ajliš (My Future) i Bili Porter (For What It’s Worth), prenosi CNN.

Pročitajte još:

A do tada sa Obamine liste možete da poslušate i saradnju Džona Ledženda i Koffee „Don’t Walk Away“, kao i Liona Bridžisa i Hruangbinovu pesmu „Texas Sun“.

Među omiljenih 20 Obaminih pesama, sa liste koju čine ukupno 53 pesme za ovu godinu, nalaze se i „Gemini“ Princess Nokia, „Rank & File“ od Moses Sumney i „Cajendo“ Frenka Oušena.

Obama (59) izabrao je i neke klasike, poput hita Stivija Vondera „Do I Do“, numeru Bili Holidej „I’ll Be Seeing You“ i Boba Marlija i Vejlerse „Could You Be Loved“.

 

Komentari

Svi komentari (1)