Kejti Peri Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao i do sada, donosimo vam prave muzičke poslastice za "muzički petak" - dan kada pevači, pevačice i autori generalno u SAD predstavljaju novu muziku i najavljuju albume. U nastavku teksta, pogledajte ovonedeljne numere koje prete da postanu vreli letnji hitovi.

Reper Kanje Vest nas je iznenadio novom pesmom i spotom „Wash Us In The Blood“ na kojoj mu se pridružio Travis Skot a koja bi trebalo da se nađe na njegovom novom albumu „God’s Country“.

Kejti Peri donosi emotivnu akustičnu verziju pesme „Daisies“ koja je prešla 120 miliona strimova kao i potvrdu da će se pesma „Never Really Over“ naći na predstojećem albumu.

Eli Goldling predstavlja novi singl „Slow Grenade“. Britanska muzičarka nam donosi novu pesmu, na kojoj joj se pridružuje sve popularniji Lauv, sa predstojećeg albuma „Brightest Blue“ koji jedva čekamo da čujemo 17. jula.

LANY nam donose novi emotivni singl „if this is the last time“. Nova pesma nam dolazi nakon singla „good guys“ koji nastavlja da dominira svetskim top listama i streaming servisima kao drugi singl sa predstojećeg albuma „Mama’s Boy“ koji nas očekuje kasnije ove godine.

Disclosure nam donosi novi energični singl „My High“ na kojem im se pridružuju ekscentrični slowthai i reper Amine.

Dana Paola nas je obradovala novim singlom i spotom „TQ Y YA“ kojim jasno poručuje ljubav je ljubav i tu niko ne treba da se meša.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar