Darko Lazić i Dušica Grabović
Darko Lazić i Dušica Grabović Foto: M.M./Milan Maricic/ATAImages

Pevačica je bila sa Lazićem malo pre nego što je priveden.

Pevačica Dušica Grabović nedavno se našla u centru skandala jer su je povezivali sa elitnom prostitucijom i podvođenjem, što je ona oštro demantovala.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona se skoro našla i na jednoj rođendanskoj žurki na kojoj je bio i pevač Darko Lazić, a nakon koje je priveden zbog prebrze vožnje, i to pod dejstvom alkohola i droge.

„Došla sam sama, ali tu su moje sve kolege bile. Darko je došao oko jedan sat. Svi smo sedeli i pili, nije čak ni do toaleta otišao“, rekla je Dušica o tome u „Pulsu Srbije“.

„Kada sam krenula naručila sam dva save drivera. I rekla sam Darku da će ići jednim save drajverom. Međutim, nije me poslušao, zvao me je oko četiri, on me je neposredno pred hapšenje pozvao mene da vidi da li sam stigla sigurno kući. Da me je poslušao i pošao sa save driverom ništa od ovoga ne bi bilo“, dodala je pevačica.

„Prozvala sam Darka na Instagramu. Malo sam se zezala, pričala sam i viceve o pijanstvu. Moramo da budemo savesni, jer nas mnogi ljudi prate i deca nas kopiraju. Dok se sam čovek ne promeni, niko ne može da ga promeni. Ja sam lojalan prijatelj, a ovo mu zaista nije trebalo posle silnih prekršaja. Ne može njega nijedna žena da promeni, on mora sam. Apelujem i kažem mu da treba da se promeni“, zaključila je Grabovićeva.

BONUS VIDEO: darko lazic intervju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.