Petar Benčina ima prelepe sestre bliznakinje koje su potpuno različite FOTO

Showbiz 27. sep. 202114:32
Podeli:
Petar Benčina Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sestre glumca Petra Benčine, Nada i Ana Benčina, iako su bliznakinje, nimalo ne liče, a dosta se razlikuju i karakterno. Dok se Nada bavi odnosima s javnošću, Ana je balerina, koreograf i učitelj plesa.

Petar ima i starijeg brata Igora, koji je takođe glumac. Svo četvoro vrlo su vezani i ne može da prođe niti jedno slavlje ili važan događaj da nisu zajedno, iako vrlo često Nada i Ana nisu u Beogradu jer obožavaju da putuju i istražuju nove destinacije, prenosi „Story“.

PROČITAJTE JOŠ

Njih dve ne vole publicitet i retko kada se sa braćom glumcima mogu videti u javnosti. Svaka od njih fokusirana je na svoj put, te tako Ana uživa u pedagoškom radu. Ima svoju plesnu školu, a pored baleta zanimaju je i pčelarstvo, kampovanje, ali i planinarenje i ekstremni sportovi. Nedavno se pratiocima na Instagramu pohvalila da se popela na Bobotov kuk 2.523 metra nadmorske visine. S obzirom na to da se bavi sportom, može se pohvaliti i vitkom linijom, a sestra bliznkainja nimalo u tome za njom ne kaska.

Nada je nedavno diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, gaji ljubav prema konjima, a zbog dečka sportiste neko vreme živela je u Rusiji.

PROČITAJTE JOŠ

Sestre Petra Benčine vredne su i vrlo uspešne svaka u svom domenu, a ovih dana posebno su ponosne na aplauze koje glumac dobija povodom uloge u filmu “Toma”. Takođe uživaju da provode vreme sa bratanicom Stašom i bratancem Lazarom, čijoj su proslavi drugog rođendana na Hvaru prisustvovale.

Budući da ima veliku, ali složnu porodicu Petar je svojevremeno umeo da kaže da bi i sam voleo da ima više od dvoje dece, a njegova supruga Tamara Dragičević se sa tim složila.

Bonus video

Ovacije u Nišu posle projekcije filma „Toma“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar