Slika Benčine i Milana Marića od milion dolara (FOTO)

Podeli:
Milan Marić Premijera filma Toma, film Toma
Milan Marić Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Sinoć je održana Beogradska premijera filma "Toma" u Sava Centru. Tim povodom veliki broj poznatih ličnosti se našao na crvenom tepihu koji su zasijali u punom sjaju. Ali glumci Milan Marić i Petar Benčina su našli način kako da malo razmrdaju atmosferu pred početak premijere.

Njih dvojica su se slikali sa nasmejanim izrazima lica i neobičnim izrazima lica, koja govore više od reči.

Milan Marić i Petar Benčin
Milan Marić i Petar Benčin Foto: Instagram/petarbencina

PROČITAJTE JOŠ

Milan Marić koji tumači glavnog junaka Tomu Zdravkovića obučen je bio u klasično crno odelo, kao i Petar Benčina koji se odlučio za sličan stajling.

Njih dvojica su ispozirali pred kamerom telefona i nasmejali pratioce svojim reakcijama, na fotografiji je Petar Benčina napisao duhovito: „Sve je normalno“.

Film “TOMA” je jedan biografski portret Tome Zdravkovića koji prikazuje njegov početak kao i susret sa muzičkom scenom, kao i njegov vrhunac slave.

U filmu se mogu videti njegove velike ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

U glavnim ulogama Tome i Silvane našli su se Milan Marić i Tamara Dragičević, a pored njih igraju i Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Paulina Manov, Milan Kolak, u ulozi majke Mirjana Karanović.

Scenarij potpisuju: Nikola Pejaković, Zoran Lisinac, Dragan Bjelogrlić, Maja Todorović.

Bonus video: Beogradska premijera filma „Toma“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar