Glumački parovi zbog kojih verujemo u večnu ljubav

Showbiz 02. jul. 202107:21
Podeli:
Tamara Dragicevic i Petar Bencina, Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic i Brank Pujic i Dragan Gagi Jovanovic
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/E-Stock/

Mnogi tvrde da posao i emocije ne bi trebalo mešati, ali srce ponekad ne sluša razum i ljubav bude toliko jaka da se pravila prekrše. Iako se u većini slučajeva pokazalo da veze započete na radnom zadatku nemaju lep završetak, neke priče ipak su lepe i zbog njih danas mnogi od nas veruju u večnu ljubav.

Pročitajte još:

Iako njihove kolege u Holivudu često kubure s ljubavnim problemima i retko ostaju dugo u braku, ove srpske glumačke zvezde pronašle su pravu ljubav upravo na sceni i godinama uživaju u idiličnim brakovima.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Važe za jedan od najskladnijih parova današnjice, a ljubav se rodila tokom snimanja filma Zona Zamfirova. Iako su oboje tada bili u srećnim vezama, činilo se da je srce prevladalo razum, pa su tako uskoro stali pred oltar, a sada imaju i dve kćerke.

Njihovo prijateljstvo postepeno je preraslo u ljubav, a par se venčao 2008. godine.

„Od braka ne pravimo dramu već živimo sasvim normalno. Nema većeg uspeha nego kada dvoje ljudi, koji se jedno drugom obećaju pred Bogom, uživaju u harmoničnoj zajednici. Danas je mnogo lakše rastati se nego očuvati brak. Moj život svodi se na posao i na posvećenost kćerkama i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa mi nije važnije od njih“, izjavila je Sloboda svojevremeno.

Foto:Zoran Lončarević

Petar Benčina i Tamara Dragičević

Petar i Tamara upoznali su se na Akademiji, kada je započela njihova romansa, krunisana venčanjem na Adi Bojani. Sada imaju ćerku Stašu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina)


Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić

Branka i Gagi, koji važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, prošle godine su proslavili 28. godišnjicu braka. Upoznali su se još u studenstkim danima kada je njihova ljubav započela.

Zajedno su glumili u seriji „Najbolji“ snimanoj 1989. godine, a tri godine kasnije su se venčali.

„Prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je“, rekao je Gagi jednom prilikom.

Foto:Zoran Lončarević

Svetozar Ćetković i Jelena Đokić

srpskih glumaca i njegova 19 godina mlađa koleginica upoznali su se u Budvi 2000. godine, a ova ljubav uspela da je opstane uprkos velikoj razlici u godinama.

Ona je 2006. godine dobila svoju najlepšu krunu – ćerku Klaru, a 2012. par je dobio i sina Luku.

Cvetković i njegova supruga retko govore o svojoj privatnosti, ali ih neretko možete sresti zagrljene ili kako se, čvrsto se držeći za ruke, osmehuju jedno drugom – kao da su se juče sreli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokic (@jelenadjokic888)


Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar