Ljuba Perućica Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevač Ljubomir Ljuba Perućica, koji je zbog upale pluća zadržan u KBC Bežanijska kosa, gde čeka rezultat testa na koronavirus, pre tri meseca ismevao je koronavirus u jeku pandemije koja je odnela mnoge živote širom sveta.

PROČITAJTE JOŠ

„To je taj virus veliki što je doš’o od Kineza, svako misli, ma ništa strtašno i sa koronom se stalno zeza, al’ videćeš, moj druže stari, temperatura kad udari, kad zabole ta tvoja pluća da ne pomaže ni rakija vruća“, pevao je Perućica kada se korona pojavila u Srbiji, očito videvši u tome povod za šalu, zbog čega je naišao na osudu javnosti.

Naime, pevač je na svom zvaničnom Jutjub kanalu objavio pesmu „Korona“ i to iz dva dela, a muziku i tekst je sam pisao. On je snimio dva dela pomenute numere.

„Oj, korono, oj, korono, nek se tera onaj sto te don’o. Da ja ležim, da ja kijam i po bolnici doktore vijam“, refren je ove pesme, dok na kraju karikira i kijanje.

PROČITAJTE JOŠ

Koliko mu je tokom prvog talasa korone bilo do šale govori i nastavak pesme „Korona“, posvećen Kinezima, Srbima, Mađarima i Italijanima, kojima u stihu poručuje da „jedu belog luka“, ali u kome i reklamira maske jutjubera Bake Praseta, koji je epidemiju u Srbiji iskoristio kako bi zarađivao na nesreći.

Podsećamo, Perućica je pre dva dana zbog upale pluća, ali i drugih simptoma koji ukazuju na COVID 19, kao što su povišena temperatura i gubitak čula ukusa i mirisa, smešten u KBC Bežanijska kosa, gde čeka rezultate testa na koronavirus. On se na društvenoj mreži oglasio iz Covid bolnice na Bežaniji odakle poručuje svima da se čuvaju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare