Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon Ivane Selakov, Saša Mirković sad zahteva i od Milica Pavlović da mu isplati novac za korišćenje autorskih prava na duetsku pesmu "Kidaš me" koju je snimila sa Acom Lukasom, iako on nije bio u priči kada je nastao taj projekat.

PROČITAJTE JOŠ

Aca Lukas i Milica Pavlović su početkom juna 2018. godine snimili duetsku pesmu pod nazivom „Kidaš me“, koju su objavili nakon nekoliko meseci. Pesma je za kratko vreme postigla veliki uspeh, a do zajedničke saradnje došlo je potpuno spontano, kako su oboje izjavljivali, često su se sretali na aerodromima i nastupima pa je tako i njihov odnos postao bliži.

Međutim, izgleda da ništa ne traje večno, pogotovo kada neko umeša prste kao što je u ovom slučaju folkerov menadžer i producent Saša Mirković.

U periodu kada su Lukas i Pavlovićeva bili u pregovorima za duet, a kasnije i realizovali plan, Mirković nije bio ni u priči. Naime, to je bilo pre nego što su njih dvojica obnovili saradnju, tako da Saša nije imao nikakve veze sa duetom.

Milica Pavlović Jahorina Muzički festival
Milica Pavlović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako Nova.rs saznaje, Mirković je nagovorio Lukasa da Milici traže 150.000 evra za korišćenje autorskih prava, a pesmu su joj skinuli sa njenog Jutjub kanala i stavili zabranu na korišćene. Oni će navodno i da je tuže ukoliko im ne plati, iako je Pavlovićeva još tada platila celu pesmu.

Foto: Nova.rs/Video

„Saša Mirković se ponaša kao da je vlasnik života Ace Lukasa. Misli da može svakome da uzme pare za sve, pa se tako i postavlja. Kao što je bio slučaj sa Ivanom Selakov, kada je tražio pare za njen duet sa Lukasom i skinuo joj pesmu, tako je sada sa Milicom. Za razliku od Milice, Ivana je odmah sve dala u javnost i nije ćutala jer je smatrala da je oštećena. O Milici se faktički ni ne zna, ali uskoro će i ona progovoriti. Na kraju krajeva, na njenom Ju tjubu se sve može potvrditi i uočiti da nema pesme“, otkriva naš izvor.

Prema našim daljim saznanjima, ukoliko Milica ne uplati novac za autorska prava, Lukas će tu istu pesmu opet snimiti, ali sa drugom pevačicom.

Ovim povodom pozvali smo Milicu i Acu za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive do objave ovog teksta.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Georgiev mi je mnogo pomogao

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)