Ana Nikolić Foto: Nova.rs

Nakon što je u medijima odjeknula vest da je pevačica Ana Nikolić u vezi sa izvesnim Dejanom Nikolićem, oglasio se i on i prvi put javno izneo svoju stranu priče.

– Ja čekam u suštini da se Ana oglasi, jer je ona ipak medijska ličnost. Ono što ja mogu da se izjasnim jeste to da smo mi zaista, stvarno, prijatelji. Sve ostale priče su čista glupost – počeo je Dejan.

Na pitanje zašto je objavila fotografiju baš sa njim, ako ranije nije objavljivala fotografije tog tipa sa prijateljima, Nikolić je istakao da ne zna jer je – „ne poznaje dugo“.

– Zašto ne bi okačila prijateljsku sliku? Ne znam, ne mogu to da znam, jer ja devojku poznajem tek nekih mesec dana – odgovorio je on.

PROČITAJTE JOŠ

Na navode njegove supruge Valentine, koja je nedavno rekla kako je on sa pevačicom već dva meseca, kao i da za to vreme nije video decu, Nikolić je izjavio:

– To su gluposti. Neko kaže ovako, neko kaže onako… Nije to baš tako. Kao što vam je moja supruga potvrdila, ja sam poslednja dva meseca odsutan. Znači onda ne može niko, ni ona da zna gde sam i šta sam.

Na pitanje da li se čuje sa Anom sada nakon svega, Dejan nije hteo da komentariše.

– Ana i ja smo samo prijatelji. Nikada ništa nije bilo među nama. Da jeste, ne bih krio – započeo je Dejan i osvrnuo se na fotografiju, koja je izazvala buru u medijima.

– Te večeri, kada je objavila našu zajedničku fotografiju bili smo sa društvom u izlasku. Nisam iz javnog života, nemam iskustva sa medijima i nisam imao predstavu da zbog jedne fotke preko noći mogu da se nađem na svim naslovnim stranama.

Istakao je i koliko mu je žao što je Ana „pogrešno predstavljena u medijima“.

– Krivo mi je što je Ana predstavljena kao rasturačica mog braka, iz više razloga. Na prvom mestu zato što nikada ništa nisam imao sa njom. Samim tim ona nema nikakve veze sa odnosom mene i moje supruge. A i da sam imao, Ana ne bi bila kriva za naše probleme.

– Voleo bih da se ovaj medijski cirkus završi i da se više moje ime, ime moje supruge ne povlači po tekstovima jer mi nismo javne ličnosti, ja nisam Anin dečko, niti sam to ikada bio – zaključio je Nikolić za „Telegraf„.

Da podsetimo, pevačica Ana Nikolić oglasila se povodom svog odnosa sa električarem Dejanom Nikolićem, koji je i dalje u zakonitom braku sa suprugom Valentinom Spajić.

Nakon objavljivanja informacije da se Ana Nikolić viđa sa oženjenim Dejanom i da su u nekoj vrsti emotivnog odnosa, pevačica je na svom Instagram storiju podelila tekst u kom izvor blizak njoj otkriva da Ana jeste bliska sa Dejanom, ali da neće da se upušta sa njim u dublji odnos dok se on ne razvede.

Međutim, sada, nakon što se oglasila i Dejanova zakonita supruga Valentina, Ana je odlučila da se lično oglasi za medije, te navela da su njih dvoje samo prijatelji.

Inače, Valentina Spajić, supruga pomenutog Dejana, izjavila je da njen i dalje zakoniti suprug ne viđa decu, te da njihovi naslednici zbog toga prolaze kroz veoma teške trenutke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)