Ana Nikolić u zagrljaju misterioznog muškarca VIDEO

Showbiz 03. okt. 202109:08
Podeli:

Pevačica Ana Nikolić sinoć je sa društvom bila na jednoj privatnoj žurci. Od nje se celo veče nije odvajao jedan nepoznati mladić, s kojim je sve vreme ćaskala i prisno igrala.

Pevačica Ana Nikolić subotu noć provela je u društvu nama nepoznatog muškarca, koji se nije odvajao od nje. Budući da ona dugo nije eksponirala momke u javnosti, interesantno je da je na svoj Instagram profil objavila tri snimka, na kojima đuska s njim.

Ono što je vidno jeste njihova bliskost, jer je Ana u više navrata čudno pogledala u njega, dok je on sve vreme obletao oko nje.

Ana Nikolić Foto:privatna arhiva

Kako Nova.rs otkriva, Ana je sinoć bila na jednoj žurci u društvu nekoliko prijatelja, gde se zatekao i ovaj dečko.

Prema našim saznanjima, oni su sedeli jedno pored drugog i sve vreme ćaskali i igrali, ali do poljubaca nije došlo nijednog trenutka. Mada, prisutni tvrde da među njima postoji neka hemija, ali to nisu pokazivali u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon brojnih problema koje je doživela sa ljubavnim partnerima, reklo bi se da je Nikolićeva rešila konačno da se opusti i uživa u životu. Bilo je i vreme s obzirom na to da su njeni bivši partneri bili nepravedni prema njoj i nisu cenili njenu ljubav i požrtvovanost oko njih.

Ako je suditi po snimcima, Ani je ovo definitivno najbolji period u životu jer se po njenom raspoloženju vidi da je srećna i zadovoljna na svakom polju. Doduše, njena ćerka Tara svakako zaizima prvo i jedino mesto, a pošto je majka za primer, sve ostalo joj je, kako je nedavno rekla za Nova.rs, usputno.

Ovim povodom pozvali smo Anu za komentar, ali nije se javljala na telefon do objave ovog teksta.

BONUS VIDEO: Poznati lumpovali na nastupu Tropiko benda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar