Kaja i Mateo, Aleksandra i Isak, Darko i Barbara Foto: Nova.rs, E-stock, Ataimages

Turbilentan period je iza nekadašnjih parova na domaćoj sceni.

Javnost je upućena u ljubavne veze i raskide između javnih ličnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Polako ispraćamo 2022. godinu, pa vas podsećamo na parove kojima je ljubav cvetala, ali je ipak došlo do razlaza.

Barbara Bobak i Darko Lazić Foto: Srđan Božinović, E-stock/Časlav Vukojičić

Barbara Bobak i Darko Lazić

Folk pevač godinama intrigira javnost burnim privatnim životom, a delovalo se da se smirio zbog ljubavne veze sa koleginicom Barbarom Bobak.

Okidač je predstavljao incident koji se dogodio Darku Laziću, kada ga je zaustavila policija u aprilu zbog prebrze vožnje. Mediji su tada navodili da je Darko koristio nedozvoljene supstance, ali je pevač ovo demantovao, a u zatvoru je proveo manje od 24 sata. U međuvremenu, njegova devojka je obelodanila medijima da u profesionalnom i privatnom planu Darko i ona više ne funkcionišu. Lazić je bio utučen zbog svega, ali mu je boljku zalečila nova partnerkaka, koju je i oženio. Naime, pre manje od mesec dana Lazić je stao na ludi kamen sa izvesnom Katarinom S, koju poznaje od ranijih dana, s obzirom da je ona iz Brestača, Darkovog rodnog mesta.

Rada Manojlović i Haris Berković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović i Haris Berković

Dugo se spekulisalo da li je ovaj par raskinuo. Rada je u oktobru otkrila šta se između njih dvoje dešava.

„Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan-stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri. Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala“, napisala je pevačica na Instagramu. Ipak, u medijima se pojavila vest kako su se Rada i Haris pomirili, ali ni jedno ni drugo nisu potvrdili ove glasine.

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović

U aprilu se pojavila informacija da su mlade Zvezde Granda u emotivnom odnosu, što su oni i potvrdili. Ova veza je trajala svega mesec dana, pa su se po kuloarima mogle čuti pošalice na njihov račun zbog trajanja veze. Aleksandra je novinarima izjavila da pitaju Isaka zašto nisu dobri, a Isak nije bio mnogo rečitiji na ovu temu.

Mateo Pavlović Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović

Pevačica je poznata po burnom ljubavnom životu, a svi su mislili da je potpunu sreću našla kraj hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića. Upravo iz tog razloga, javnost je bila šokirana kada je pevačica potvrdila glasine o raskidu.

Kaja Ostojić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Mateo i ja samo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumevanja i ispoštuju našu privatnost“, istakla je Kaja na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: Top 5 najburnijih raskida

Komentari

Svi komentari (0)