Kaya Ostojić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica uživa u Francuskoj, i to s novim partnerom.

Kaja Ostojić ima novog partnera, biznismena S.L, kojeg vešto krije od očiju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je fudbalera Matea Pavlovića, s kojim je raskinula pre nekoliko meseci, zamenila privrednikom koji je i te kako uticajan u našoj zemlji.

Novi dečko je dobar prijatelj s njenim kumom, osuđenim makroom Duškom Banjcem, ali nije poznato da li je u braku ili ne. Interesantno je to da je Ostojićeva sa kumom i još dve prijateljice bila u Francuskoj, nakon čega je odmor nastavila sa S. L.

Noć u hotelu gde su odseli košta i do 300 evra, a pevačica svakoga dana objavljuje fotografije iz luksuznog restorana i šopinga.

„Može se reći da joj je S. L. novi dečko, ali ona ga neće predstaviti u javnosti jer njemu to nikako ne odgovara. Čovek radi ozbiljan posao i ne treba nu etiketa da je u vezi sa kumom osuđenog makroa. Zato su i rešili da im ljubav bude tajna, a zauzvrat joj ispunjava sve želje. Borave u luks hotelu u Kanu i baš uživaju“, otkriva izvor „Kurira“.

Ona i Banjac u navodno trošili i po 5.000 evra za veče u Parizu.

„Ja sam svojevremeno uložila novac ba berzu i sada mogu sebi da dozvolim taj luksuz da vodim svoje prijatelje po svetu i da budem obučena od glave do pete u firmirane stvari“, rekla je Kaja.

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović se dotakao afera o elitnoj prosituciji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare