Foto: Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić/Antonio Ahel/ATAImages

Veliki je broj poznatih dama na estradi koje su sa starijih muškaraca prešle na "piletinu".

Dok su bile u cvetu mladosti ove pevačice su uživale u ljubavi i sa 30 godina starijim izabranicima. Međutim, kako je vreme prolazilo, shvatile su da bi srežu mogle pre da nađu sa mlađima od sebe.

U nastavku pročitajte koje su sve poznate dame sa „matoraca“ prešle na „klince“.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Mina Kostić u svom opusu ima čuveni hit „Stariji čovek“, ali je ovih dana krenula drugim putem. Naime, našla je dečka, a u pitanju je izcesni Nikola Srećković koji je od nje mlađi 15 godina.

Fotografiju sa novim partnerom je podelila na Instagramu, a u međuvremenu je otkrila i kako se oseća povodom nove emotivne veze.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Desilo se slučajno. Ništa ne forsiram, šta bude biće, sve je u Božjim rukama“, rekla je pevačica, otkrivši da je izabranika upoznala u šumi.

„Sasvim slučajno smo se upoznali u Šumicama kad smo šetali kuce. On se javio, mazio kuce, slikali smo se. Rekao mi je da me njegova sestra voli i onda mi je pisao. I tek posle dve nedelje sam mu odgovorila. Onda sam mu rekla kada tačno šetam kučiće. Šetali smo onako, često“, rekla je Kostićeva za Grand njuz.

Na predrasude da žene ne treba da imaju mlađe muškarce, Mina se ne obazire.

„Ja sam imala starije, pa šta imam od toga? Ma ne zanima me, bitno je kako se ja osećam. Ja sam kao Bijonse“, bila je jasna pevačica.

Nataša Bekvalac je u ljubavi sa biznismenom Midoragom Kostićem Koletom bila četiri godine, iako je razlika u godinama bila skoro dve decenije. Kada su raskinuli pevačica je imala svega 24 godine, a bez obzira na to je i kasnije govorila o njemu kao najvećoj ljubavi.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Miodrag je bio moja velika podrška, ali ne finansijska. Nije mi davao novac i skupe poklone. Mnogo sam ga volela jer mi je bio oslonac u životu. Jedini sponzor koga sam imala jeste moj otac“, priznala je ona nakon raskida.

Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe / Foto: Medija centar Beograd

Nataša je kasnije uplovila u vezi sa manekenom Vladom Vuksanovićem koji je od nje mlađi sedam godina. Njih dvoje su neko vreme uživali u ljubavi, putovali zajedno, ali ova veza nije opstala.

Ljubavni život Ane Nikolić oduvek je intrigirao domaću javnost, iako se ona trudila da ga maksimalno sačuva za sebe, što je često i uspevala. Njen privatni život obeležila je velika ljubav sa 30 godina starijim Rodoljubom Radulovićem, poznatijim kao Miša Banana.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, MUP Srbije

Ona je 2013. godine govorila o Miši, priznavši da je on najveća ljubav u njenom životu.

Ipak, kako su godine prolazile, Ani se desila nova ljubav i to sa deset godina mlađim Stefanom Đurićem Rastom. Oni su u braku proveli dve godine, a tokom tog perioda su dobili i ćerkicu. Njihov brak nije opstao, a ovih dana Ana ne štedi reči kada govori o bivšem supružniku.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Ceca Ražnatović je u braku sa 21 godinu starijim Željkom Ražnatovićem Arkanom provela pet godina, sve do njegovog ubistva 2000. Iako se dugo nakon Arkanove smrti nije znalo gotovo ništa o njenom ljubavnom životu, 2021. je obelodanila da je u vezi sa deset godina mlađim Bogdanom Srejovićem.

Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Njih dvoje su u ljubavi proveli godinu dana, a i nakon raskida nikada nisu rekli ružnu reč jedno o drugom.

BONUS VIDEO: Top 5 srpskih hot baka: Ne zna se koja više „gori“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar