Posle duže pauze, na scenu se vratila pevačica Rada Sarić sa pesmom "Svetlo", a u emisiji "Ispovest" otkrila je detalje svog privatnog života, takmičenja u Zvezdama Granda i odnosa sa kolegama.

Rada Sarić je na scenu Granda stala 2012. godine, a u finalu se našla sa Aleksandrom Prijović, Katarinom Grujić, Milošem Brkićem, Amarom Giletom i drugima. Ona je bila jedan od favorita publike i žirija, a posle takmičenja je počela da puni klubove i snima pesme.

Pevačica se nakon udaje za svog kolegu, pevača Milana Čolovića – sina pokojnog Tomislava Čolovića koji je otpevao mega hit „Mali mrav“, povukla sa scene, a onda i rodila sina, pa ćerku. Kako je u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića istakla – vreme je za povratak, te je u emisiji otvorila dušu o mnogim temama.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je, između ostalog, govorila i o tome kako je upoznala svog supruga i koji je njihov „recept za srećan brak“.

„Moj muž je Milan Čolović, nadasve pevač, perkusionista, svi dosta instrumenata. Njegov tata je bio Tomislav Čolović Mali Mrav, njegov brat je bubnjar tako da smo muzička porodica. Upoznali samo se u emisiji ‘Halo halo’, kod moje drage Vesne Milanović, on je tu svirao sa kumom u orkestru, imali smo par pesama, pa smo otpevali i duet, a Vesna je tada meni uveliko tražila momka. On je mene tada prepoznao, pozvao na piće i eto Bog nas je spojio, iako sam rekla da nikada sa muzičarem neću biti“, izjavila je ona u emisiji „Ispovest“ i dodala:

Rada Sarić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Imam divnu podršku, nadopunjujemo se. Bavimo se istim poslom, znam da on ima puno posla, sa suprugom sam stvorili jedan lep odnos, našu decu učimo ljubavi i strpljenju. Bez toga ne može da se održi jedna zajednica. Mi smo sedam godina u braku, uvek će tu biti neke rasprave, ali hiljadu puta se desi meni da sam nervozna jer sam sa decom po ceo dan i onda mi dođe Milan i nešto traži i ja se brecnem i on kaže okej razumem te i mene već prođe taj bes. Trudimo se da budemo dobar primer svojoj deci, sin ima sedam godina, a ćerka tri godine…“

Šta je rekla na ovu temu, možete poslušati u video-prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: ISPOVEST – Rada Sarić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar