Otkrivamo: Žika Todorović u Bjelinom filmu igra lik svog oca

Showbiz 16. jun. 202013:42 > 13:57
Podeli:
Bora Todorović i Srdjan Žika Todorović Foto: Arhiva

Kako portal Nova.rs ekskluzivno saznaje, lik Bore Todorovića takođe će se naći u filmu o životu Tome Zdravkovića, s obzirom na to da je pokojni glumac bio boem i često odlazio u kafanu da sluša muzičku legendu. Borin lik tumačiće njegov sin, glumac Srđan Žika Todorović.

PROČITAJTE JOŠ

„Bjela je kontaktirao Žiku i odmah su sve dogovorili, jer njih dvojica godinama sarađuju i odlično funkcionišu. Srđan će igrati svog oca, kojeg niko ne bi bolje izneo od njega. On će imati samo jednu scenu u filmu, i to u kafani. Neće imati mnogo obaveza oko projekta, jer ga očekuje samo jedan snimajući dan, što mu sada potpuno odgovara. U svakom slučaju biće zanimljivo videti kako će se Žika izgledati kao Bora“, priča naš dobro obavešten izvor.

Ovim povodom pozvali smo Todorovića za komentar, ali nije se javljao na telefon i odgovarao na poruke. I Bjela je ostao nedostupan za komentar.

Foto: E-Stock/dušan_milenković

Scenario za ovaj projekat bio je pri kraju još početkom godine, kada su i počele pripreme za kasting. Snimanje je trebalo da krene pre tri meseca, ali ceo proces oko vanrednog stanja zbog koronavirusa usporio je proces.

U najužem izboru za glavnu ulogu bilo je nekoliko odličnih glumaca, a producenti su se nakon svih proba odlučili da uloga Tome Zdravkovića pripadne Milanu Mariću.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar