Foto: Nova

Nova nedelja serije „Kumovi“, koja se emituje radnim danima u 21:30h na TV Nova, donosi nove avanture porodica Macan, Gotovac i Akrap iz živopisnog Zaglava.

U epizodi pred nama, Jadranka će biti izvan sebe od brige zbog majke. Želi da ide u Bosnu kod nje, ali brine za svoju porodicu u Zaglavama. Vinko joj pruža podršku, kao i ostali ukućani koji obećavaju da će preuzeti na sebe kućne poslove. Jadranka će zatražiti pomoć od Vesne i Gotovaca, na šta će Vesna pristati ali će se odmah sukobiti s Ivkom.

PROČITAJTE JOŠ:

Gotovci pokušavaju da ugoste Kaju, ali dolazi do verbalnog sukoba između nje i Vesne. Kaja odlazi, prekidajući poslovne dogovore s braćom.

Zvone časti Janka bocom viskija, a prekida ih Kuzma koji se raspituje o provali. Kuzma sreće Kaju koja mu govori da nema nameru da sarađuje s braćom.

Foto: Nova

Zlatan javlja Janku da se vraća u Zaglave. Vedrana je nervozna zbog susreta sa Zlatanom, ali se nada da će se pomiriti. Ipak, iznenadiće se kada se Zlatan konačno pojavi.

Foto: Nova

Čime će Zlatan šokirati sve Zaglavčane?

Ne propustite nove epizode serije „Kumovi“, samo na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Radovan Vujović: Roditelji su hteli da budem advokat, na kraju sam postao u pozorištu i u serijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar