Ana Nikolić Foto: Nova.rs

Pevačica Ana Nikolić je u protekla dva dana u centru skandala zbog misterioznog Dejana, s kojim je nekoliko puta viđena u noćnom provodu, odakle su nastale njihove zajedničke fotografije koje su izazvale haos u medijima i na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Danima se spekuliše da je Ana Nikolić konačno u srećnoj vezi. Iako tome svedoče fotografije sa nepoznatim dečkom koje je pevačica objavila na svoj Instagram profil, istina je sasvim drugačija.

Kako Nova.rs saznaje od pevačicinog bliskog izvora, reč je ipak samo o drugarstvu. Doduše, očigledno je da postoje varnice među njima, ali još uvek se ništa konkretno nije desilo.

Reč je o Dejanu Nikoliću, koji iza sebe ima brak i decu. On i njegova supruga razišli su se pre dve godine, ali još uvek se nisu sudski razveli. Upravo je to jedan od razloga zbog kojeg Ana ne želi da ima ništa s njim osim prijateljstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

„Ana i Dejan upoznali su se pre dva meseca preko jedne zajedničke prijateljice. Više puta su odlazili na ručkove i večere, ali nikada nisu bili sami. Šta više, uvek su bili okruženi drugim ljudima. Nikolićeva nije imala lošu nameru kada je s njim objavila snimak na kojem đuskaju, a potom i zajedničku fotografiju. Ona kad nekog zgotivi, ne libi se da to i pokaže. Za sada nisu imali ništa, što ne znači da se među njima nisu javile simpatije. Bar tako izgleda na prvi pogled“, otkriva naš izvor.

S druge strane, naš izvor tvdi da Dejanova supruga ne može da se pomiri s činjenicom što je on skockao svoj život, pa mu bez razloga pravi probleme i oglašava se u medijima.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke do objave ovog teksta.

BONUS VIDEO: Ana Nikolić u zagrljaju misterioznog muškarca

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.