Podeli
Foto: Arhiva, E-Stock/Caslav Vukojicic

Ni pandemija koronavirus ne može da spreči pripadnike estrade da zablistaju u novogodišnjoj noći na sceni. Naime, čak stroge mere predostrožnosti nisu prepreka da klubovi, hoteli i restorani budu prepuni 31. decembra u ponoć, te da njihovi posetioci 2021. godinu dočekaju uz omiljenog pevača. Iako se još uvek ne zna da li će uopšte objekti u Srbiji raditi u najluđoj noći, pevači su već dogovorili svoje nastupe.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je da su nastupi u noći između 31. decembra i 1. januara oduvek bili najunosniji jer izvođači uzmimaju duple i troduple honorare. Beograd je godinama unazad bio centar dobrog provoda, pa su se mnogi bazirali baš na srpsku prestonicu. Neki od njih zbog situacije sa koronavirom još uvek ne izbacuju reklamu, ali opšte je poznato da je Aleksandra Prijović među prvima najavila praznično gostovanje u jednom prestižnom beogradskom hotelu, a kako saznajemo, njena cena je oko 20.000 evra.

Foto: Instagram/kriss.simic

Radiša Trajković Đani u Novu godinu će ući bogatiji za 35.000 evra, dok će njegov kolega Sloba Radanović pevati za 20.000 evra.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Dejan Matić još uvek nije dogovorio tezgu, ali ima mogućnost da bira između Srbije i inostranstva. Međutim, cena ostaje ista, a ona iznosi oko 15.000 evra.

Darko Lazić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić još uvek ne reklamira svoj koncert, ali bitno je da će u svoj džep staviti 20.000 evra.

Svetlana Raznatovic Ceca
Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Vesna Lalić

Svetlana Ceca Ražnatović za doček neće sedeti kod kuće, te će pevati za 50.000 evra.

Komentari

Vaš komentar