Otac Britni Spirs progovorio o starateljstvu nad ćerkom

Showbiz 05. avg. 202009:42
Podeli:
Britni Spirs sa ocem, Džejmi Spirs
Foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su fanovi iskazali zabrinutost za život pop zvezde Britni Spirs, tvrdeći da je od 2008. godine protiv svoje volje pod starateljstvom svog oca Džejmija Sširsa i tima advokata, te da nema nikakva prava, oglasio se i otac lično.

On je pokret za oslobođenje njegove ćerke „#FreeBritney“ nazvao „sprdnjom“, naglasivši da niko od njih nema pojma šta se dešava.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi ti teoretičari zavere nemaju pojma“, rekao je Džejmi u jednom od retkih intervjua, objavljenom juče u „NY Postu.“

„Na kalifornijskom sudu je da odluči šta je najbolje za moju ćerku. To se nikog drugog ne tiče“, nastavio je.

Džejmi se osvrnuo i na tvrdnje da se bogati na račun ćerke.

„Sudu moram da prijavim svaki nikl, svaku potrošenu paru, svake godine. Kako bih zaboga mogao da ukradem nešto“, rekao je i dodao da su stvari otišle predaleko.

„Progone ljude i prete im smrću. To je strašno. Ne želimo takve fanove. Ja volim moju ćerku. Volim svu moju decu, ali ovo je naša privatna stvar“;  rekao je, dok su novinari ovog lista istakli da je Spirs  „emotivan“.

Kao što većina fanova zna, Britni Spirs je već 12 godina pod sudski naloženim starateljstvom, pod koje je stavljena nakon javnog nervnog sloma 2008. godine. O budućnosti starateljstva govoriće se kasnije ovog meseca – sud će 22. avgusta doneti odluku da li će se starateljstvo nastaviti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar