Otac Britni Spirs: Pričali smo o tome da je smestimo u psihijatrijsku ustanovu

Showbiz 07. avg. 202123:43
Podeli:
Britni Spirs
Britni Spirs Foto: EPA/PAUL BUCK

Otac Britni Spirs odbacio je pokušaje da mu se oduzme starateljstvo nad ćerkom i rekao da se nedavno raspravljalo treba li Britni smestiti u psihijatrijsku ustanovu na procenu mentalnog zdravlja.

Džejmi Spirs rekao je da mu se Džodi Montgomeri, zadužena za lična i medicinska pitanja pevačice, obratila početkom jula i izrazila zabrinutost da Britni ne uzima lekove kako je propisano, navodi se u sudskim dokumentima.

PROČITAJTE JOŠ

„Iznela je potencijalne opcije, uključujući 5150 psihijatrijsko zadržavanje“, naveo je Džejmi Spirs. Po kalifornijskom zakonu, uredba 5150 dopušta da se osoba zadrži na psihijatrijskoj proceni ako se smatra opasnom za sebe ili druge.

Advokatica Džodi Montgomeri rekla je u petak da nju zabrinjava mentalno zdravlje pevačice, ali da je njen otac pogrešno predstavio njihov razgovor.

Britni Spirs (39) rekla je da je starateljstvo zlostavljanje i da „želi svoj život nazad“ na sudu u Los Anđelesu u junu. Otac joj je staratelj od 2008. kada je imala nervni slom.

Starateljstvo je određeno nakon što je Spirs zatražio od suda ovlašćenja da nadzire život svoje ćerke zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njeno mentalno zdravlje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar