Da li je Britni Spirs metaforom poručila da je napokon „slobodna“?

Showbiz 05. avg. 202111:31
Podeli:
Britni Spirs
Britni Spirs Foto: EPA/NINA PROMMER

Čudna objava Britni Spirs navela je njene fanove na razmišljanje. Naime, mnogi misle da je zvezda metaforom poručila da je napokon oslobođena starateljstva.

Pročitajte još:

„U dva ujutro odlučila sam da se okupam. Dobila sam novi mirisni losion koji sam želela da isprobam. Potom sam tražila gel za čišćenje lica, ali ga nisam mogla da ga nađem. Shvatila sam da je verovatno u drugom kupatilu. Otišla sam po njega, ali vrata su bila zaključana. Brava se zaglavila. Zaključala sam se u kupatilu, a moj dečko je spavao. Vrištala sam sve dok nije pitao šta nije u redu. Rekla sam da ne mogu izaći“, započela je Britni i dodala:

„Pokušao je da otvori vrata hemijskom, a onda je uzeo telefon i nazvao osiguranje da im kaže da otvore vrata. Prošlo je 15 minuta i napokon su rekli da će nekoga poslati. Deset minuta kasnije pitali su ima li koga. Onda su rekli da čekam još deset minuta. Očistila sam kupatilo i razmišljala da se kupam, ali onda sam čula da su došli da otvore vrata. Pitala sam koliko će to trajati i rekli su 10 minuta. Za to vreme popila sam kafu koja mi je u kupaonici ostala od jutra. Počela sam ispitivati je li neko tamo. Rekli su mi da se odmaknem, da će otvoriti vrata. I onda su se otvorila. Napokon!“ dodala je pevačica.

Njenim fanovima nije bilo jasno šta se zapravo dogodilo. Uvereni su da je reč o metafori te da je Britni želela da poruči da je napokon oslobođena.

„Zvuči kao metafora nečega što se događa u njenom životu“, „Nadamo se da si dobro“, „Objasni nam što se događa“, pisali su joj u komentarima. Mnogi su pomislili i pisali da ovime želi indirektno poručiti kako će uskoro biti slobodna, odnosno da će skrbništvo njezina oca Jamieja nad njom prestati.

Podsetimo, Britni se pre više od mesec dana obratila sudu o kontroverznom starateljstvu koje nad njom ima otac Džejmi. Rekla je da želi svoj život nazad i da se napokon završi njeno 13-godišnje „ropstvo“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar