Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Filip Krainčanić/Nova.rs, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sveštenik Nenad Ilić, otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, odgovorio je na sumanute optužbe menadžera Ace Lukasa da je diler droge.

„Ja nemam šta da kažem sem koješta, ne pada mi na pamet da se uplićem u te stvari, to treba da se tuži, ali nema veze. To su tolike gluposti“, rekao je Nenad Ilić za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, u sukob između Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink, i kontroverznog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, sada se umešao i Saša Mirković, menadžer pevača Ace Lukasa.

Baka Prase je objavio skrinšot dopisivanja sa Mirkovićem, u kojem ga Mirković naziva najrazličitijim uvredama i optužuje njegovog oca, inače sveštenika, da diluje drogu.

„Terorišeš devojke, tata ti je diler i narkoman, nabavlja po Amsterdamu robu i šalje ti da dilerišeš“, neke su od poruka koje je Mirković poslao Bogdanu Iliću.

Jutjuber mu nije ostao dužan, pa je uzvratio uvredama.

„Eto šta pišu vlasnici televizija, sve sami narkomani“, napisao je Ilić.

Mirković je inače vlasnik televizije Hype.

Jutjuber i Mitrović „zaratili“ su pre nekoliko dana i sada jedan drugogo optužuju za saradnju i druženje sa mafijašem Veljom Nevoljom. Optužuju jedan drugoga da duguju novac Velji Nevolji, a pominje se i ubistvo Andree Bojanić, ali i smrt jutjuberke Kike.

Foto: Printscreen / Instagram

BONUS VIDEO: Lukas o svadji sa RTS i homofobičnim stavovima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)