Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Mirković, menadžer Ace Lukasa, izneo je niz bizarnih tvrdnji optužujući jutjubera Bogdana Ilića za vođu organizovane kriminalne grupe.

Nakon što je njegovog oca, inače sveštenika, nazvao dilerom droge, Mirković za Nova.rs kaže da je Baka Prase, kontroverzni jutjuber, nasilnik.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje odakle mu saznanja da je Nenad Ilić, otac pomenutog jutjubera diler droge, Mirković odgovara:

„Saznanje o njegovom ocu ću dati Tužilaštvu. Baka Prase je dečak koji vrši nasilje na internetu sa svojim istomišljenicima, pun mi je inboks pretećih poruka, on vrši nasilje prema svima, tako da je verovatno vršio nasilje i prema ovoj nesrećnoj devojci koja se ubila zbog takvih napada. Kada vam dođe u jednom momentu u roku od pola sata trista poruka preteće sadržine, na koje poziva ovaj Baka Prase… On redovno radi nasilje na internetu. Ja to mogu da nosim, boli me uvo što oni to pišu, ali mlada deca i deca koja nemaju iskustva ne mogu to da nose. On je imao napade takve na baš mnogo klinaca koji su se plašili od njih i tako dalje i tako dalje. Znamo njegovu kriminalnu aktivnost. Mi ćemo u narednom vremenskom periodu medijskim putem pokušati da sugerišemo ljudima da takve nasilnike treba da ignorišu, ne treba da lajkuju, ne treba da doniraju. On je vođa organizovane kriminalne grupe, mentori su mu tamo gde jesu, a on je ostao“, rekao je Mirković za Nova.rs.

Podsetimo, u sukob između Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink, i kontroverznog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, sada se umešao i Saša Mirković, menadžer pevača Ace Lukasa.

Baka Prase je objavio skrinšot dopisivanja sa Mirkovićem, u kojem ga Mirković naziva najrazličitijim uvredama i optužuje njegovog oca, inače sveštenika, da diluje drogu.

„Terorišeš devojke, tata ti je diler i narkoman, nabavlja po Amsterdamu robu i šalje ti da dilerišeš“, neke su od poruka koje je Mirković poslao Bogdanu Iliću.

Foto: Printscreen / Instagram

Jutjuber mu nije ostao dužan, pa je uzvratio uvredama.

„Eto šta pišu vlasnici televizija, sve sami narkomani“, napisao je Ilić.

Mirković je inače vlasnik televizije Hype.

Jutjuber i Mitrović „zaratili“ su pre nekoliko dana i sada jedan drugogo optužuju za saradnju i druženje sa mafijašem Veljom Nevoljom. Optužuju jedan drugoga da duguju novac Velji Nevolji, a pominje se i ubistvo Andree Bojanić, ali i smrt jutjuberke Kike.

BONUS VIDEO: Lukas o svadji sa RTS i homofobičnim stavovima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)