Pop rok bend "Električni orgazam" odložio je svoj planirani koncert u Kombank dvorani povodom četrdeset godina postojanja za jesen, tačnije, za 29. oktobar ove godine.

Koncert po imenu „40 godina Orgazma“ koji je trebao da bude održan povodom jubileja benda u Kombank dvorani 19. marta ove godine, dobio je novi album – 29. oktobar!

PROČITAJTE JOŠ

„Braćo i sestre, zbog zdravstvene situacije na planeti bili smo prinudjeni da pomerimo datume cele turneje ,,40 godina orgazma“ pa tako i beogradski koncert. Novi datum je 29 oktobar. Jako se radujemo tom koncertu i druženju sa vama. Živeo Rock`n`Roll“, poručio je Srđan Gojković Gile.

Ulaznice namenjene za prvobitni koncert važe i za novi datum. Iz organizacije takođe navode da ukoliko nekome ne odgovara novi termin, ulaznice mogu vratiti na mesta na kojima su i kupljene.

Budući da zbog proglašenog vanrednog stanja i u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, „Ticket Vision“ blagajne kao i blagajna Kombank dvorane ne rade do daljnjeg, svi koji budu želeli da vrate ulaznice, govore organizatori, moći će to da učine po otvaranju prodajnih mesta.