megan markl princ hari opra vinfri
Opra Vinfi razgovara sa Megan Markl i princom Harijem FOTO: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Slavna voditeljka Opra Vinfri progovorila je o intervjuu s Megan Markl i Harijem koji je podignuo veliku prašinu i otkrila da su je neki njihovi odgovori šokirali.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je tokom promocije svoje knjige „What Happened To You? Conversations on Trauma, Resilience, and Healing“, dotakla i razgovora sa Harijem i Megan.

Istakla je da nije očekivala da će intervju imati toliki učinak te je otkrila da se puno pripremala za razgovor.

„Bilo je jako važno za mene da sve to pokažem svetu kako bi svi mogli da vide, ali da stvari pre stvarnog intervjua ne procure i ne budu pogrešno interpretirane“, rekla je Opra za magazin People.

Razgovor je trajao više od tri sata, a Opra je ekipi sa snimanja strogo zabranila da otkrivaju detalje intervjua pre emitovanja.

„Tako da smo puštali delove na CBS-u i činili smo to na način da ništa nije moglo da se iskoristi i protumači pogrešno. Puno je truda i energije uloženo u taj deo svega“, dodala je.

Voditeljica tvrdi da je i njoj, ali i vojvodi i vojvotkinji od Saseksa bilo u cilju podele istinu s javnosti.

„Hteli su mogućnost da kažu svoju priču i da mogu biti što iskreniji u tome“, kaže Oprah, ali ne skriva da su je neki odgovori veoma iznenadili.

Foto:Tanjug/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

„Bio je to moćan intervju jer su oni bili otvoreni, ranjivi i iskreni. Intervju je ispao tako dobar jer su na sve tako odgovarali. Najviše su me iznenadile izjave o rasizmu i kada je par rekao da njihov sin Arči nije dobio titulu“.

„Rekli su da neće dobiti titulu. Neće dobiti osiguranje koje će ga zaštititi, ali da su se brinuli koliko će mu biti tamna koža kad se rodi“, prisetila se Opra.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)