Zlatan Stipišić Gibonni Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Brojne naše poznate ličnosti sinoć su se prošetale crvenim tepihom.

Sinoć je u Pozorištu na Terazijama održana dodela nagrada „Naxi zvezda“ koja je okupila brojne naše poznate ličnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Među onima koji su se prošetali crvenim tepihom bili su: Džiboni, Sergej Ćetković, Marija Karan, Sara Jo, Kalina Kovačević, Zijo Valentino, Čipi iz Osvajača, Dušan Svilar, Ana Stanić, Frano Lasić i drugi.

Program je otvorila glumica Jelena Gavrilović koja je zapevala i još jednom pokazala da ima izuzetan talenat i za muziku, a nakon toga su dodeljene nagrade.

Nagradu za koncert godine dobila je grupa Van Gog, a za muzički projekat godine nagrađena je Ana Stanić.

Ana Stanić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Prema glasovima slušalaca Naxi radija, muzički producent godine je Mahir Sarihodžić.

Najboljim pevačem i pevačicom godine proglašeni su Zlatan Stipišić Džiboni i Nina Badrić, a Džiboni je dobio nagradu i za najbolju pesmu godine „Lažu fotografije“.

„Hvala, ljudi. Mišljenja sam da smo mi mali narodi, i da sve što slažeš u petak da će se doznati do nedelje. I dan danas mislim tako. Ovo priznanja za pevača godine, ja bih nazvao u mom slučaju kao priznanje za vokalno interpretaciju muškog pola. Ne znam kako bih vam objasnio… Druga stvar, promatrao sam moje kolege večeras koji su nominovani, oni su bolji pevači od mene iz razloga sledećeg. Ja nisam samostalan pevač, ja sam bendovski pevač. Ja sam došao iz benda, a postao sam samostalni pevač iz razloga što me bend napustio… Sa zadovoljstvom ovo prihvatam, ali sam jednim upitnikom iznad glave. Ali svejedno, hvala vam“, rekao je on i izveo pesme „Lažu fotografije“ i „Libar“.

Zlatan Stipišić Gibonni Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Najbolje stilizovanom zvezdom proglašena je Sara Jo, a nagradu za izuzetan doprinos muzici dobio je Sergej Ćetković. Nagradu za najbolju saradnju godine dobili su Lukijan Ivanovič i Dušan Alagić.

Nagradu „Naxi zvezda za sva vremena“ posthumno je dobio frontmen „Parnog valjka“ Aki Rahimovski, a nagradu je primio njegov sin koji je otpevao neke hitove svog oca.

Maja Raković i Kristijan Rahimovski Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Svi znate da je moj otac bio veliki pevač. Za mene je bio tata, bio je stvarno veliki čovek. Voleo bih da ga se sečate kroz pesme i da pevate njegove pesme. To je ostavio svima nama, pa i meni. Hvala Naxi radiju na ovoj prekrasnoj nagradi za mog oca „, rekao je Kristijan Rahimovski.

Milena i Frano Lasić, Naxi Zvezde, Naxi nagrade, Naksi Milena i Frano Lasić, Naxi Zvezde, Naxi nagrade, Naksi
Milena i Frano Lasić, Naxi Zvezde, Naxi nagrade, Naksi Milena i Frano Lasić, Naxi Zvezde, Naxi nagrade, Naksi

BONUS VIDEO: Sara Jo o novoj pesmi, albumu i letnjim nastupima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)