Podeli
Foto:Privatna arhiva

"Moja ružna strana je da nemam naviku za vežbanjem. Vežbala sam kroz život samo kada je trebalo zarad mog izgleda. Nisam sportski tip, ali obožavam i cenim ljude koji se bave sportom. Prosto, vežbam samo kada moram.", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Olja Karleuša priznaje da je veliki gurman i voli da jede, ali je lenja kada je u pitanju fizička aktivnost. Iako kod kuće ima mini teretanu, pevačica povremeno vežba, ali nedovoljno. Njoj je lakše da sedi, sprema i jede nego da trenira, što i sama priznaje.

“Moja ružna strana je da nemam naviku za vežbanjem. Vežbala sam kroz život samo kada je trebalo zarad mog izgleda. Nisam sportski tip, ali obožavam i cenim ljude koji se bave sportom. Prosto, vežbam samo kada moram. Poprilično imam dobru kondiciju. Ja nisam karakter za vežbanje i lenja sam. Čak i kad sam u teretani, uglavnom sam na traci. Kad se u toku dana umorim jedva čekam da dođem kući i legnem, dok moj suprug odmor i spas traži u teretani. Sedim kod kuće i klopam palačinke, a teretana neka čeka”, rekla je pevačica.

View this post on Instagram

Dobro jutro dragi narode!

A post shared by Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar