Armi Hamer Foto: EPA-EFE/WARREN TODA

Glumac Armi Hamer, koji se prošle godine našao na naslovnim stranama gotovo svih stranih medija zbog optužbi za kanibalizam, oglasio se preko svog advokata i otkrio kako se oseća.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac  pokušava da nastavi sa svojim životom nakon što je većinu 2021. proveo u rehabilitacionom centru izvan Orlanda u Floridi, gde je navodno zatražio pomoć nakon šokantnih optužbi za nasilje nad ženama i kanibalističkim nagonima.

„Armi je napustio rehabilitacioni centar u kojem je proveo gotovo 9 meseci. Dobro mu ide i to je prekrasna vest za njegovu porodicu. Vratio se na Kajmanska ostrva“, rekao je Hamerov advokat za „The Sun“.

Bivša ljubavnica, identifikovana samo kao Efi, tvrdi je da ju je Hamer „mentalno, emotivno i seksualno zlostavljao“ tokom njihove četvorogodišnje veze.

Još u januaru pojavile su se poruke koje je navodno napisao glumac, u kojima je detaljno opisao seksualne fantazije, s nekim referencama u vezi sa kanibalizmom.

Između ostalog, 34-godišnja holivudska zvezda navodno je izrazila želju da odseče svojoj partnerki nožni prst i drži ga u svom džepu kako bi komadić nje uvek bio uz njega. Raspitivao se Armi i o ukusu ljudskog mesa, a u jednoj objavi se opisuje kao „100 odsto kanibal“.

Sve ovo šokiralo je njegovu bivšu suprugu Elizabet Čembers, koja je podnela zahtev za razvod čim je saznala za poruke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @armiehammer

Razišli su se prošlog leta na Kajmanskim ostrvima, na kojima je Čembers ostala da živi s njihovo dvoje male dece. Porodični prijatelj rekao je za „The Post“ kako je Čembers u potpunom šoku i teško se nosi s tom situacijom.

BONUS VIDEO: Najpoznatiji negativac Holivuda dobio svoju voštanu figuru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar