Objavio slike s devojkom: Lečić uživa nakon što je sud odbacio tužbu

Showbiz 31. jul. 202118:37 > 18:48
Podeli:
Branislav Lečić Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Glumac Branislav Lečić, protiv koga je sud nedavno odbacio krivične prijave za seksualno zlostavljanje od strane koleginice Danijele Štajnfeld, objavio je fotografije s devojkom, i to sa letnjeg odmora.

Ovo je ujedno i prvi put da je Lečić objavio fotografije s novom devojkom – Tridesešestogodišnjom Jelenom Keleuvom. Domaći mediji navode da ona radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija.

Lokacija njihovog odmora nije poznata.

Foto: Printscreen/Facebook/Branislav Lečić

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je optužila Branislava Lečića za silovanje, izjavila je 17. jula da je preko svog advokata uložila prigovor na rešenje tužilaštva koje je odbacilo njene optužbe.

PROČITAJTE JOŠ

Štajnfeld je za portal „Danas“ izjavila da je prigovor podnet Apelacionom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je 13. jula, povodom optužbi Štajnfeld da je Lečić silovao, da „ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“.

Štajnfeld je povodom toga bila izjavila da „tužilaštvo kao da ne želi ili ne sme da vidi da ima više nego dovoljno dokaza da započne sudski postupak“, i da postoje brojni svedoci, uključujući i žrtve, ali i materijalni dokazi koji potvrđuju njenu traumu izazvanu Lečićevim seksualnim nasiljem.

Ona je podsetila da postupak iniciralo tužilaštvo, „posle medijskih objava o filmu ‘Zaceli me’“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar