Podeli
Foto: Printscreen/YouTube/Lady Gaga

Pevačicu Lejdi Gagu su povezivali sa masonima, iluminatima i raznim drugim organizacijama i sektama, a sada se pojavila nova teorija da je Gaga povezana sa sotonističkom crkvom.

Podkast “No Mercy” je popularan među američkim konzervativcima i patriotima, a Tomi Dži, koji stoji iza njega na Tviteru je izneo tezu i “dokaze” po kojima je pevačicu povezao sa sotonističkom crkvom i njihovim ritualima.

PROČITAJTE JOŠ

“Ona je đavolja marioneta kojoj je CIA isprala mozak. Pretvorili su je u ljudskog robota. Svi njeni nastupi i spotovi sadrže mnoštvo sotonističkih simbola”, započeo je Tomi.

“Savršeni primer skoro svake poznate osobe koju kontrolišu illuminati: ima mentalnih problema, zlostavljali su je kao dete, suicidna je i žrtvuje se u čast sotoni”, napisao je Tomi.

On je dodao da je “muzika Lejdi Gage namenjena naivnoj deci koju je lako kontrolisati i da je loš uzor.

Nije se nadao da će dobiti i službeni odgovor, koji je ubrzo stigao, i to upravo od sotonističke škole, a na društvenim mrežama se na ovu temu povela žustra rasprava.

Foto:EPA/PAUL BUCK EPA/PAUL BUCK

“Potrebno je tri sekunde da se na Guglu istraži i sazna da ovi primeri nemaju veze sa sotonizmom, pa nećemo trošiti tvoje vreme da bismo ti u 20 delova objasnili zašto te ovo čini neukim teoretičarem zavere”, poručili su mu iz sotonističke crkve sa svog profila.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar