Foto: ABC / Planet / Profimedia

S obzirom na to da pandemija koronavirusa još uvek pogađa milione ljudi širom sveta, producenti serije "Uvod u anatomiju" odlučili su da deo iduće, sedamnaeste po redu sezone, posvete pričama o borbi zdravstvenih radnika na prvim linijama s ovom zaraznom bolesti, piše BuzzFeed.

„Ne možemo da se hvalimo time da smo jedna od najdugovečnijih ‘bolničkih serija’, a pritom da ne prikažemo ono što se upravo događa oko nas“, rekla je izvršna producentkinja serije Krista Vernof, prenosi „N1„.

PROČITAJTE JOŠ

„Pre svake sezone scenaristi se sastaju sa pravim doktorima i sa njima razgovaraju o njihovim iskustvima sa posla, što neretko uključuje i brojne bizarne i smešne događaje. Međutim, ovogodišnji sastanci su više izgledali poput svojevrsne terapije, jer nam je nekoliko zdravstvenih radnika iz prve ruke detaljno opisivalo sopstvena iskustva u borbi s pandemijom koronavirusa“, dodala je.

„Mnogi lekari su o svojim iskustvima najpre razgovarali s nama. Neki su doslovno drhtali prepričavajući ono kroz šta su prošli, nastojeći pritom da ne zaplaču. Bledih i iscrpljenih lica govorili su nam o borbi protiv koronavirusa kao da govore o ratu – ratu za koji nisu bili ni obučeni ni pripremljeni“, rekla je Krista.

Iako još nisu poznate pojedinosti o tome na koji će se način omiljeni likovi „Uvoda u anatomiju“ nositi s pandemijom, Krista je otkrila da će dr Oven Hant biti vrlo aktivan i koristan. Uprkos tome što snimanje sedamnaeste sezone serije još nije počelo, scenaristi smišljaju kako da predoče stvarnost pandemije u bolnicu Grej Sloun, a istovremeno zadrže humor i malo romantike, po kojoj je serija poznata.

Krista kaže da s nestrpljenjem očekuje nastavak snimanja serije s omiljenim likovima poput dr Meredit Grej, Mirande Bejli i ostatka lekarske ekipe iz Grey Slouna koji će u idućoj sezoni gledaocima doneti zanimljive nove priče.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)