Nova.rs vas vodi na premijeru filma s Milenom Radulović

Showbiz 13. apr. 202113:20
Podeli:
Foto: MCF/Promo

Portal Nova.rs u saradnji sa MegaCom filmom deli čitaocima portala tri puta po dve karte (3x2) za specijalnu projekciju ruskog filma "Superdeep" u kojoj glavnu ulogu tumači srpska glumica Milena Radulović.

Specijalna projekcija filma biće održana u četvrtak, 15. aprila od 19.30 časova u velikoj sali Kombank dvorane u Beogradu. Portal Nova.rs, putem svoje Instagram stranice deli čitaocima portala tri puta po dve karte za ovaj događaj. Sve što treba da uradite jeste da nas zapratite na Instagramu i da odgovorite na postavljeno pitanje na Instagram storiju.

PROČITAJTE JOŠ

Film „Superdeep“ reditelja Aresnija Sjuhina u kojem glavnu ulogu tumači naša glumica Milena Radulović započeće svoj bioskopski život ovog četvrtka. Specijalna projekcija filma, uz prisustvo glavne glumice održaće se istog dana u bioskopu Kombank Dvorana, s početkom u 19:30h, a karte za ovu specijalnu projekciju se već od danas mogu pronaći na blagajni Dvorane.

Kola Superdeep je najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu. Godine 1987. na dubini od 12 km ispod površine Zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi. Epidemiolog, Ana Fjodorova (Milena Radulović) i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje. Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju sa kojim se čovečanstvo suočilo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama.

Inspirisan kultnim ostvarenjima „The thing“ Džona Karpetnera i  sage  „Osmi putnik“,  film je sniman na originalnoj lokaciji, blizu Murmanska na samom severu Rusije, gde su se zapravo i dogodili nauci neobjašnjivi događaji, koji su potom prerasli u narodne legende. „Superdeep“ nudi vam svoju verziju priče i razlog naglog zatvaranja jednog od najvećih naučnih projekata Sovjetskog saveza.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar