“Hladno pivo” Foto:Mario Pavlovic; /Promo

Prvih petoro čitalaca koji se jave na mejl, dobiće priliku da uživa u svirci Hladnog piva na beogradskom stadionu Tašmajdan u subotu, 21. avgusta.

Ukoliko niste stigli da obezbedite ulaznice za predstojeći koncert Hladnog piva, javite se na naš mejl [email protected] i dobićete dve ulaznice za spektakl koji će Mile Kekin sa svojim bendom napraviti ovog vikenda.

Petoro najbržih čitalaca dobiće po dve karte za koncert.

Karte možete preuzeti lično dan pre koncerta, ili na dan samog koncerta.

PROČITAJTE JOŠ

Predstojeći koncert Hladnog piva na Tašmajdanu biće najveći do sada. Frontmen Mile Kekin obećava najveće hitove koje bend stvara već tri decenije.

„Naravno da ima treme, ima više posla oko toga. Želimo pokazati šta smo sve naučili posle 30 godina, odnosno posle 20 godina od koncerta u bašti SKC-a“, rekao je Kekin.

„Ovog puta ćemo se okrenuti samo hitovima, jer mislim da smo se zaželjeli toga posle godinu i po dana prisilne pauze, tako da ćemo – to će biti jedan grejtest hit koncert. Prvi put ćemo nastupiti sa klasičnim muzikantima, sa gudačkim kvartetom ćemo izvesti stare pesme Hladnog piva, prvi put ćemo ukrstiti mačeve sa ljudima koji više znaju o muzici nego mi, ali mislim da će biti zanimljiv okršaj“, kaže Kekin.

Bonus video

INTERVJU Neverne bebe

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)