Foto:Instagram/indy_ara_indira

Evo šta je rekla o svom bivšem.

Pevačica Indira Aradinović Indi raskinula je veridbu sa verenikom iz Kopenhagena.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako saznajemo, pevačica je stavila tačku na dvogodišnju vezu, iako je među njima sve izgledalo bajno. Međutim, razlozi prekida njihove strasne ljubavi za sada su nepoznati javnosti.

„Indi je dve godine uživala u ljubavi sa verenikom, kojeg nije medijski eksponirala jer je ugledni biznismen i nema veze sa estradom. Ona je često odlazila kod njega i boravila po mesec dana, pogotovo u periodu vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa. Svoju zaljubljenost nije krila, pa je redovno na društvene mreže objavljivala svoje fotografije i snimke sa putovanja Evropom na koja su zajedno išli. Imali su razumevanja jedno za drugo, te se nisu razdvajali. Čak su i one teške trenutke zajedno prevazilaziji jer je njihova ljubav bila jača od svega“, otkriva naš izvor i dodaje da je njihov iznenadni raskid mnoge ostavio bez teksta.

„Toliko su delovali srećni da niko nije mogao ni da posumnja da će takvoj idealnoj vezi doći kraj. Očigledno je u pitanju krupna stvar, čim je sve došlo tako brzo“, kazao je naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Indi za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

„Informacije su vam tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumete. O bivšima sve najlepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Srećna sam što se moja poslednja pesma ‘Mafijaš’ sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvek ima vremena“, rekla je pevačica koja ovog leta priprema neverovatne projekte.

BONUS VIDEO: Indi o dijeti i gubitku kilograma

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.