Nova.rs kod Vukašinovića u diskontu: Imam bakšiš i za kasom

Showbiz 05. jul. 202020:06 > 20:11
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanovic/Nova.rs

Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana Vukašinović započeli su novi biznis. Naime, bračni par otvorio je diskont kućne hemije i kozmetike na Zelenom vencu u Beogradu, zbog čega je poznati roker morao pod stare dane da uči da radi za kasom od svoje žene koja je iskusni trgovac.

Ekipa portala Nova.rs posetila je muzičara u prodavnici i zatekla ga kako slaže proizvode na polici, a potom se uhvatio i džogera da oriba pod.

„Dobro nam došli. Ovo je naše malo carstvo. Još uvek je skromno i fale neki artikli, ali tek smo počeli. Sad smo sami svoje gazde, nemamo nikog da nam diriguje nad glavom. Suzana je vlasnik, a ja sam suvlasnik radnje. Pobacali smo ove metalne i papirne novčanice po podu, kažu ljudi to je za sreću (smeh). Izvolite“ – poželeo nam je Vukašinović dobrodošlicu, da bi zatim seo pored supruge za stolicu i započeo razgovor s nama.

„Znate šta, onaj ko je vešt kao što sam ja za pranje sudova, bilo koji deterdžent možete da uzmete. Ja ću bolje da operem nego neki sa nekim izvikanim. Ima dosta ovih brendova. Ali, ko ume i ko sa ljubavlju pere sudove on će sa sapunom za veš oprati. Ovde imam i bakšiš (smeh). Suzana dobija bakšiš, a ja pratim pogledom. Jedna mušterija me je terala da joj pevam pesmu „Ja te volim“, pa sam joj pevao dok je plaćala za kasom. Mogao sam pare da zaradim, ali grlo mi baš nije najbolje. “ – kaže Milić koji bi deterdžent ponudio mušteriji, a onda se u razgovor uključila i njegova supruga.

„Za sada nas dvoje sami radimo ovde i nudimo, a imamo u planu i da zaposlimo neke radnike. Kad mušterije budu stekle poverenje u nas imaćemo i radnike, a tu su i moji sinovi da pomognu i sukaču u pomoć. Bićemo prava ekipa i pravi tim.

Budući da su mediji pisali da je Milić finansijski propao, on ističe da je svaki čovek bez posla na rubu egzistencije.

Foto: Nemanja Jovanovic/Nova.rs

„Mnoge pevačice su se odlučile za neki biznis. Međutim, za doktora za rokenrol nije trebala korona nego kako su se pojavili MC, di-džejevi i ovi što rade modernu publiku, ja imam malo publike za rokenrol koji ja sviram, A ja sviram samo autorsku muziku, odnosno svoju.

Foto: Nemanja Jovanovic/Nova.rs

Ostatak intervjua sa Milićem i Suzanom pogledajte u video snimku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar